Uw vraagstuk is onze uitdaging!​

Een onderneming in de Krimpenerwaard met een volwassen historie in de wereld van de fijnmechanische aandrijftechniek. Ons specialisme is het leveren en creëren van Mechatronica oplossingen in de business-to-business markt. Van het toeleveren van aandrijftechnische componenten tot het volledig realiseren van totaaloplossingen.

Wij beschikken over een ruim gamma van diverse type gelijkstroommotoren, stappenmotoren, servomotoren & wisselstroommotoren met of zonder vertraging, motorversterkers & controllers. Onze ervaren sales engineers helpen u graag bij het selecteren van de juiste oplossing voor uw toepassing.

Met onze eigen engineeringsafdeling kunnen wij u ondersteunen op gebied van leveranciers, software, embedded software en ontwikkelen van klant specifieke elektronica (ook niet aandrijftechnische producten). Onze jarenlange ervaring in een grote diversiteit van applicaties helpt ons om u te kunnen adviseren en mee te kunnen denken bij uw vraagstuk.

Ons doel is om u te voorzien van zoveel mogelijk nuttige informatie. Mist u bepaalde informatie of u wilt ons betrekken in uw vraagstuk neem dan gerust vrijblijvend contact op!

Directie van Zilvertron aandrijftechniek. Ons specialisme is het leveren en creëren van Mechatronica oplossingen in de business to business markt.
Ons specialisme is het leveren en creëren van Mechatronica oplossingen in de business to business markt. Uw vraagstuk is onze uitdaging!

Alles begint met een idee...

Uw vraagstuk is onze uitdaging!

Veelzijdig Zilvertron

0 +
Tevreden klanten
0
Jaar Ervaring
0
Veelzijdige projecten
slogan_1_blauw

Wij staan paraat om iedere partner in de business-to-businessmarkt van dienst te zijn op het gebied van fijnmechanische aandrijftechniek. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan producten op de website en vraag een offerte aan. Heeft u vragen over onze producten of diensten? We staan graag in persoonlijk contact met u. U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Schoonhoven, nabij Rotterdam, om onder het genot van een kop koffie uw applicatie te bespreken.

Zilvertron Team

Maak kennis met ons! 

Matthijs

R&D Mechanical Enigineer

Menno

Electrical R&D- & Application Engineer

Marcel

Sales Engineer

René

Directeur

Sandra

Logistiek

Robert

Directeur

Ingrid

Marketing & Communicatie

Jan Paul

R&D Application & Field Engineer

Rob

R&D Application Enigineer

Martijn

Manager Engineering

Jolanda

Verkoop binnendienst

20220628-ND6_5727
Hanne

Financial Controller

Stephanie

Administratie

Scroll naar boven