Aandrijftechniek specialist in Nederland.

Welkom bij Zilvertron B.V., waar we met trots onze missie nastreven om in nauwe samenwerking met machine- en apparatenbouwers (OEM’ers) op maat gemaakte mechatronische oplossingen te ontwikkelen op het gebied van aandrijftechniek.

Wij zijn gevestigd in de Krimpenerwaard en hebben een rijke geschiedenis in de wereld van de fijnmechanische aandrijftechniek.

Uw vraagstuk is onze uitdaging! Ons specialisme ligt in het leveren en creëren van mechatronica-oplossingen in de business-to-business markt, variërend van het toeleveren van aandrijftechnische componenten tot het volledig realiseren van totaaloplossingen.

Bij Zilvertron B.V. beschikken we over een uitgebreid gamma aan diverse soorten gelijkstroommotorenstappenmotorenservomotoren, en wisselstroommotoren, al dan niet voorzien van vertragingmotorversterkers, en controllers.

Onze ervaren sales engineers staan klaar om u te assisteren bij het selecteren van de juiste oplossing voor uw toepassing.

Onze eigen engineeringsafdeling biedt ondersteuning op het gebied van leveranciers, software, embedded software en de ontwikkeling van klantspecifieke elektronica, zelfs als het niet direct gerelateerd is aan aandrijftechnische producten.

Met jarenlange ervaring in een breed scala van toepassingen kunnen wij u adviseren en meedenken bij uw vraagstuk.

Ons ultieme doel is om u te voorzien van waardevolle informatie. Als u specifieke informatie mist of als u ons wilt betrekken bij uw vraagstuk,

neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bij Zilvertron B.V. kijken we ernaar uit om samen met u innovatie en vooruitgang te bevorderen.

Aandrijftechniek specialist in Nederland - Directie van Zilvertron aandrijftechniek. Ons specialisme is het leveren en creëren van Mechatronica oplossingen in de business to business markt.
Ons specialisme is het leveren en creëren van Mechatronica oplossingen in de business to business markt. Uw vraagstuk is onze uitdaging!

Alles begint met een idee...

Uw vraagstuk is onze uitdaging!

Veelzijdig Zilvertron

0 +
Tevreden klanten
0
Jaar Ervaring
0
Veelzijdige projecten
slogan_1_blauw

Wij staan paraat om iedere partner in de business-to-businessmarkt van dienst te zijn op het gebied van fijnmechanische aandrijftechniek. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan producten op de website en vraag een offerte aan. Heeft u vragen over onze producten of diensten? We staan graag in persoonlijk contact met u. U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Schoonhoven, nabij Rotterdam, om onder het genot van een kop koffie uw applicatie te bespreken.

Zilvertron Team

Maak kennis met ons! 

Matthijs

R&D Mechanical Enigineer

Menno

Electrical R&D- & Application Engineer

Marcel

Sales Engineer

René

Directeur

Sandra

Logistiek

Robert

Directeur

Ingrid

Marketing & Communicatie

Jan Paul

R&D Application & Field Engineer

Rob

R&D Application Enigineer

Martijn

Manager Engineering

Jolanda

Verkoop binnendienst

20220628-ND6_5727
Hanne

Financial Controller

Stephanie

Administratie

Scroll naar boven