Zilvertron B.V.

Een onderneming met een volwassen historie in de wereld van de fijnmechanische aandrijftechniek. Ons specialisme is het leveren en creëren van Mechatronica oplossingen in de business to business markt, in het LOW-TECH en HIGH-TECH bereik. Van het toeleveren van aandrijf technische componenten tot het volledig realiseren van totaaloplossingen.

Wij beschikken over een ruim gamma van diverse type gelijkstroommotoren,  stappenmotoren, servomotoren & wisselstroommotoren met of zonder vertraging, motorversterkers & controllers. Onze ervaren sales engineers helpen u graag bij het selecteren van de juiste oplossing voor uw toepassing.

Met onze eigen engineeringsafdeling kunnen wij u ondersteunen op gebied van leveranciers software, embedded software en ontwikkelen van klant specifieke elektronica (ook niet aandrijf technische producten). Onze jarenlange ervaring in een grote diversiteit van applicaties helpt ons om u te kunnen adviseren en mee te kunnen denken bij uw vraagstuk.

Uw vraagstuk is onze uitdaging!

Ons doel van deze website is om u te voorzien van zoveel mogelijk nuttige informatie. Mist u bepaalde informatie of u wilt ons betrekken in uw vraagstuk neem dan gerust vrijblijvend contact op!

"Work hard, Have fun and Make a difference!"

Ons Team