HMI

HMI staat voor industriële Human Machine Interface: een apparaat waarmee operators machines kunnen bedienen met behulp van visuele representaties van de componenten. 

Zilvertron biedt een breed scala van HMI’s aan van het merk Kinco. Deze HMI’s zijn standaard te gebruiken met de meeste merken PLC’s, zoals Beckhoff, Omron, Siemens en vele anderen. De HMI’s van Kinco vallen op door de uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

De HMI’s van Zilvertron beschikken over verschillende communicatiemogelijkheden, zoals RS232, RS485, Ethernet, wifi en 4G. Qua IOT hebben de HMI’s zowel MQTT als OPCUA.

De meeste schermen zijn voorzien van een ingebouwde VPN server, waardoor er remote updates gedaan kunnen worden op de HMI of eventueel de aangesloten PLC.

De HMIs van Kinco zijn direct leverbaar. Tenzij niet op voorraad bij Zilvertron B.V, dan is de levertijd ongeveer 8 weken.

 
 
Kinco - HMI - IoT functionaliteiten

Op zoek naar jouw industriële HMI-toepassing?

GL070E

Standaard HMI's

Green series, 4.7"-15".

Een afbeelding van de MK Series HMI-PLC van Zilvertron

HMI's met geïntegreerde PLC

All-in-one device waarmee een complete machine aangestuurd kan worden.

kinco_sz

Overigen

Gateways, Handhelds. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Kom dan in contact met ons via sales@zilvertronc.om.

Software

MAAK KENNIS MET ONZE ONLINE SELECTIETOOL

U bent bij Zilvertron op de juiste plek indien u interesse heeft om een AC-motor of ook wisselstroommotor te kopen voor toepassingen in uw bedrijf. Kies de gewenste variant uit ons ruime assortiment. Voldoet het product niet helemaal aan uw wensen? Dan bieden wij de mogelijkheid om het product aan te passen.

Uw applicatie, onze aandrijving en besturing.

Scroll naar boven