Jolanda

Verkoop binnendienst

20220628-ND6_5758

In december 2018 ben ik begonnen bij Zilvertron op de verkoop binnendienst. Een aantal collega’s waren al bekend uit het verleden, dus het voelde al snel vertrouwd.

Op de verkoop binnendienst verwerk ik alle binnenkomende orders en aanvragen, met daarbij alle bijbehorende administratieve taken. Elke dag leer ik nog bij over de aandrijftechniek, maar de echte technische vraagstukken, laat ik graag over aan de specialisten binnen Zilvertron. 

De favorieten van Jolanda

In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten op de racefiets. Heerlijk om langs de dijken en in de polder te fietsen en nieuwe plekjes te ontdekken. Ook vind ik het leuk om nieuwe recepten uit te proberen. En het is dan ook fijn dat dat gewaardeerd wordt door de rest van het gezin!
cycling, racing, bicycle-312533.jpg
Activiteit
Rode Italiaanse wijnen zijn toch wel mijn favoriet. Heerlijk bij het avondeten! Met vriendinnen geniet ik van een witte wijn of van een lekkere cocktail. Of stiekem wel twee. 🙂
wine, alcohol, drink-3180220.jpg
Drankje
Italiaans eten is zeker mijn favoriet. Komt vast door mijn afkomst. 🙂 Ik ben gek op pasta's, lekker stukje vlees en dan als afsluiter een heerlijke zelfgemaakte appel crumble.
authentic greek, greek food, hummus-1649223.jpg
Gerecht
Mijn muzieksmaak is zeer breed. Tijdens het sporten of schoonmaken zet ik de radio lekker hard en dan luister ik ook vaak naar Rock en/of Top 40 muziek. Andere keren vind ik het weer leuk om naar muziek van de 90 ’s te luisteren.
headphones, listening, music-1868612.jpg
Playlist
De klantspecifieke ontwikkelingen/producten die door Zilvertron gemaakt worden in samenspraak met de klant, is de toegevoegde waarde van Zilvertron. Dat is voor mij de mooiste dienst die wij aan de klant kunnen leveren.
Aandrijftechnische toepassing
Aansturing gelijksroommotor zilvertron.

Neem gerust een kijkje in onze online selectietool.

De Zilvertron Selectietool geeft je de mogelijkheid om binnen enkele tellen de benodigde aandrijftechnische component zoals een AC of DC Motor eenvoudig en snel te vinden. 

Weet je niet precies welk component je nodig hebt voor jouw innovatie en/of applicatie?

Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op via info@zilvertron.com of bel direct naar 03182-305 045. 

Team engineering Zilvertron

Op zoek naar een partner voor uw innovatie?
Het technische sales team en de heren van het R&D team staat voor u klaar.

Vertel u ons over uw innovatie of project via sales@zilvertron.com of bel direct naar 03182-305 045. 

Scroll naar boven