De applicatie staat centraal.

Onze werkwijze in het kort: Het selecteren en waar nodig creëren van de juiste aandrijftechnische oplossing(en) met waarbij de applicatie centraal staat. Dat bepaalt wat nodig is om aan alle denkbare specificaties te voldoen.

Onze jarenlange ervaring in de markt zorgt voor betrokkenheid bij veelzijdige type toepassingen in verschillende sectoren en engineering trajecten.

Wij krijgen vaak de vraag: 'Aan welke toepassingen moet ik dan denken?'

Van een varkensstal tot luxe jachten, overal waar iets beweegt, kan wel een motor en aansturing worden gebruikt.  De revalidatie techniek is ook een markt waar we actief in zijn. Eigenlijk teveel om op te noemen. 

De duur van een ontwikkeltraject

Dat ligt aan de applicatie en het vraagstuk. Het aandrijftechnische klantspecifieke traject is sneller klaar, doordat bijvoorbeeld onderdelen worden gebruikt vanuit ons voorraadprogramma.

Wij zijn ook betrokken bij het ontwikkelingen van nieuwe applicaties voor verschillende sectoren. Dat kan soms enkele jaren in beslag nemen. De complexiteit en het type project/ applicatie bepaalt deze route.

Samen met de klant diepen we zoveel mogelijk het vraagstuk uit, vaak ook met behulp van onze eigen R&D afdeling. Waar nodig betrekken we hierin ook onze leveranciers. Wij opereren onafhankelijk! De applicatie bepaalt tenslotte wat het beste past.

Ons specialisme is het leveren en creëren van Mechatronica oplossingen in de business to business markt. Uw vraagstuk is onze uitdaging!

Ons doel is te zorgen voor een juiste oplossing voor uw toepassing.

Er zijn projecten waar alle specificaties bekend en afgekaderd zijn, maar het komt ook regelmatig voor dat wij de klant uitdagen om over onderdelen na te denken die van tevoren niet waren voorzien. Dit is onderdeel van onze meerwaarde.

Pas als het totale plaatje duidelijk is kan een goede selectie gemaakt worden. En dan nog bepaalt een (duur)test of wat we gezamenlijk bedacht hebben ook werkt voor de toepassing. 

Bij projecten met een seriematig karakter kunnen dit ook klantspecifieke aandrijvingen en/of controllers zijn. Ons doel is om ervoor te zorgen wij voor iedere toepassing de juiste oplossing vinden en/of ontwikkelen.

Het aanpassen en/of volledig klantspecifiek maken van de oplossing behoort tot onze kernvisie.

Magazijn Zilvertron_R&D aan het werk_aandrijftechniek

Alles begint met een idee...

Uw vraagstuk is onze uitdaging!

Scroll naar boven