Engineering en productie in-house

Met onze de kennis van producten, ervaring van applicaties en vragen van onze klanten, zijn wij onze eigen productenlijn gaan ontwikkelen met het oog op probleemoplossend en universeel toepasbaar.  Met onze ervaren engineers van de R&D afdeling kunnen wel in-house toepassing klantspecifiek maken. Onze eigen productenlijn wordt 100% in Nederland gemaakt.  

Kom in contact met ons voor de juiste keuze voor uw toepassing

Universele DC-borstelmotor controller

Zilvertron ZCS2410

Een universele motor controller voor DC-borstelmotoren, 12/24VDC, output 10A nominaal. Geleverd als PCBA of in een kunststof behuizing welke direct op DIN-rail gemonteerd kan worden.

ZIN28

De Zilvertron ZIN28 is een handheld parameter unit. Inzetbaar voor het eenvoudig en snel in bedrijf stellen van een ZC-serie motor controller. De unit is voorzien van een 2,8” kleuren touchscreen en wordt geleverd in een kunststof behuizing inclusief kabel.

ZINPC

ZINPC is applicatiesoftware voor op de PC, om snel en eenvoudig onze ZC-serie motor controllers in bedrijf te stellen. Parameters wijzigen, monitorwaarden uitlezen, applicatie-instellingen opslaan en heropenen - het gaat gemakkelijk en in één oogopslag. Voor het gebruik van de software leveren wij een USB dongle.

Een shunt wordt in de praktijk ook wel EMF absorber, #remweerstand of #remchopper genoemd en wordt toegepast voor het absorberen van regeneratieve (rem)energie.

Shunt - Remweerstand

Een shunt wordt in de praktijk ook wel EMF absorber, #remweerstand of #remchopper genoemd en wordt toegepast voor het absorberen van regeneratieve (rem)energie.

MAAK KENNIS MET ONZE ONLINE SELECTIETOOL

U bent bij Zilvertron op de juiste plek indien u interesse heeft om een AC-motor of ook wisselstroommotor te kopen voor toepassingen in uw bedrijf. Kies de gewenste variant uit ons ruime assortiment. Voldoet het product niet helemaal aan uw wensen? Dan bieden wij de mogelijkheid om het product aan te passen.

Uw applicatie, onze aandrijving en besturing.

Scroll naar boven