Sandra

Logistiek

20220628-ND6_5452

Sinds november 2014 werk ik met veel plezier bij Zilvertron. Als logistiek medewerker ben ik verantwoordelijk voor de gang van zaken in ons magazijn.

Ik zorg voor de zendingen naar onze binnen- en buitenlandse klanten en de verwerking van de binnenkomende goederen. Mijn uitdaging is dit proces zo goed mogelijk uit te voeren, zodat de klant op tijd de bestelling ontvangt en als bedrijf houden we zo de klanttevredenheid hoog.

 

De favorieten van Sandra

Met gezin, familie en vrienden breng ik het liefst tijd door. Sporten doe ik graag, vooral spinnen en yoga. Beide geven mijn positieve energie. Dit jaar doe ik ook mee aan de Nijmeegse Vierdaagse.
yoga, yoga mat, green-940359.jpg
Activiteit
Een kopje heerlijke cappuccino, daar word ik blij van. Ik hou natuurlijk ook van een glaasje wijn op zijn tijd. Kopje verse muntthee met gember vind ik ook heerlijk.
coffee, cappuccino, latte-3727673.jpg
Drankje
Ik hou van vis. Boerenkool stamppot met worst staat in de winter ook vaak op ons menu. Italiaanse keuken vind ik ook heerlijk, vooral risotto - makkelijk en met zoveel variaties.
salmon, fish, seafood-518032.jpg
Gerecht
Absoluut de muziek van de Jaren 80. Martin Garrix vind ik ook erg fijne muziek maken. Mijn smaak wisselt. Gospel en klassiek zie je mij ook gerust opzetten als ik de stemming ben voor iets anders.
headphones, listening, music-1868612.jpg
Playlist
Ik vind het heel erg mooi en ben er trots op dat wij bij Zilvertron wat kunnen betekenen in de Zorgsector. Met name het leveren van aandrijftechnische toepassingen en ook meedenken met innovaties.
Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd. Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd. Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd. Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd. Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd. Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd. Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd. Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd. Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd. Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd. Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd. Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd. Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd. Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd. Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd. Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd. Aandrdijftechnische oplossing voor de Zorgsector. Elektronica door Zilvertron geleverd.
Aandrijftechnische toepassing
Aansturing gelijksroommotor zilvertron.

Neem gerust een kijkje in onze online selectietool.

De Zilvertron Selectie tool geeft je de mogelijkheid om binnen enkele tellen de benodigde aandrijftechnische component zoals een AC of DC Motor eenvoudig en snel te vinden. 

Fastech EZI stepper

Weet je niet precies welk component je nodig hebt voor jouw innovatie en/of applicatie?

Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op via info@zilvertron.com of bel direct naar 03182-305 045. 

Team engineering Zilvertron

Op zoek naar een partner voor uw innovatie?
Het technische sales team en de heren van het R&D team staat voor u klaar.

Vertel u ons over uw innovatie of project via sales@zilvertron.com of bel direct naar 03182-305 045. 

Scroll naar boven