Robert

Directie

Fijnemechanische aandrijftechniek

April 2009, de start van mijn Zilvertron avontuur. De basis was al gelegd door René Jansen en Jan Korevaar. Het plan werd gesmeed: gedrieën Zilvertron verder uitbouwen en laten groeien. Onze gezamenlijke passie, ervaring en ieder zijn eigen competenties binnen de aandrijftechniek.

We hebben inmiddels een prachtig en betrokken team van collega’s waar ik trots op ben.

De favorieten van Robert

Ik heb meerdere hobby’s, maar mijn passie ligt bij basketbal. Een prachtige en veelzijdige sport waar ik sinds mijn 11e verliefd op ben. Jarenlang zelf fanatiek gespeeld, maar nu haal ik mijn voldoening uit het trainen en coachen van de jeugdspelers bij de Silvertown Lions in Schoonhoven. Als jeugdcoördinator draag ik graag een steentje bij aan het groter maken van onze club en sport in het algemeen.
Ik drink eigenlijk heel weinig alcohol, maar als ik dan eens een drankje doe dan ligt het aan de gelegenheid. Met vrienden geniet ik graag van een Baleco (Bacardi Lemon Cola). Bij een feestelijk diner kan ik enorm genieten van een glaasje volle rode wijn.

Op een gewone dag word ik al snel blij met een kop thee of chocomel.
wine, alcohol, drink-3180220.jpg
Drankje
1000% Koreaans. Sinds mijn eerste trip in 2005 naar Zuid-Korea ben ik verknocht geraakt aan de Koreaanse keuken. De veelzijdigheid in combinaties en de diversiteit van smaken, HEERLIJK! Het eten in Zuid-Korea staat bekend om haar gezonde eigenschappen; weinig calorieën en veel groenten, wel met een pit door gebruik van veel kruiden, chili en gember.
cockle bibimbap, korean, cockle-7644275.jpg
Gerecht
Een duidelijke muziekvoorkeur heb ik niet. Muziek vind ik wel magisch. Een goed nummer moet je voelen en beter nog - het bezorgt je kippenvel. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik ook geniet van de ‘standaard’ Top 40 nummers.
headphones, listening, music-1868612.jpg
Playlist
Onze producten worden ingezet in vele verschillende toepassingen, eigenlijk teveel om even op te noemen, maar dat maakt ons vak ook zo afwisselend en leuk. We hebben bijvoorbeeld aandrijvingen en controllers in diverse medische hulpmiddelen. Deze groep behoort tot mijn favoriet.
Aansturing gelijksroommotor zilvertron.

Neem gerust een kijkje in onze online selectietool.

De Zilvertron Selectie tool geeft je de mogelijkheid om binnen enkele tellen de benodigde aandrijftechnische component zoals een AC of DC Motor eenvoudig en snel te vinden. 

Weet je niet precies welk component je nodig hebt voor jouw innovatie en/of applicatie?

Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op via info@zilvertron.com of bel direct naar 03182-305 045. 

Team engineering Zilvertron

Op zoek naar een partner voor uw innovatie?
Het technische sales team en de heren van het R&D team staat voor u klaar.

Vertel u ons over uw innovatie of project via sales@zilvertron.com of bel direct naar 03182-305 045. 

Scroll naar boven