Versterkers

Verschillende motoren vereisen verschillende vormen van aansturing, afhankelijk van de specifieke toepassing. Soms is het alleen nodig om de snelheid te regelen, terwijl bij andere toepassingen volledig geautomatiseerde handelingen moeten worden uitgevoerd en gecontroleerd. 

Bij Zilvertron hebben we een breed scala aan versterkers, controllers en mini-PLC’s in ons assortiment, zowel voor Low End als High End oplossingen. Hiermee kunnen we voor de meeste toepassingen een geschikte oplossing bieden. 

Als er geen standaardoplossing beschikbaar is, bieden we ook de mogelijkheid om op maat gemaakte aansturingen te ontwikkelen en produceren voor seriematige projecten, volledig volgens uw wensen, inclusief de benodigde software.

MiControl versterker

Versterkers van Zilvertron:

MiControl versterker

DC Versterkers

Voor de aansturing van gelijkstroommotoren zijn verschillende mogelijkheden, wederom afhankelijk van de toepassing en het type motor (borstelhoudende of borstelloos). Met terugkoppeling (Closed Loop) of zonder terugkoppeling (Open Loop). Bij een terugkoppeling kunt u denken aan een encoder of tacho. Samen met de basisgegevens als spanning en stroom kan wellicht al een keuze bepaald worden.

Versterkers Zilvertron van Kinco.

AC Versterkers

Deze versterkers zijn er in Unipolaire uitvoering of Bipolaire uitvoering. In geval van Unipolair loopt de stroom door de statorwikkeling in dezelfde richting. In situatie van Bipolair loopt de stroom in twee richtingen. Verschillende standaard uitvoeringen zijn hierin leverbaar.

Aansturing gelijksroommotor zilvertron.

Geïntegreerd &
Bussystemen

Een trend op het gebied van automatisering is het toepassen van Bussystemen. Hiermee wordt de centrale aansturing bevorderd en vereenvoudigd. Dit door middel van het koppelen/ doorlinken van Interfaces via een ringleiding. In het leveringspakket van Zilvertron zijn verschillende typen versterkers en controllers aanwezig, welke voorzien zijn van allerlei Bussystemen. Denk bijvoorbeeld aan RS232, RS485, Ethernet, CANopen, EtherCAT, Profibus-DP, Modbus, CC-link, DeviceNet etc.

MAAK KENNIS MET ONZE ONLINE SELECTIETOOL

U bent bij Zilvertron op de juiste plek indien u interesse heeft om een AC-motor of ook wisselstroommotor te kopen voor toepassingen in uw bedrijf. Kies de gewenste variant uit ons ruime assortiment. Voldoet het product niet helemaal aan uw wensen? Dan bieden wij de mogelijkheid om het product aan te passen.

Uw applicatie, onze aandrijving en besturing.

Scroll naar boven