Zilvertron B.V. partners

Uw applicatie.
Onze aandrijving en bestruring!

Sha Yang Ye producten voor aandrijftechniek te koop bij Zilvertron
Deze producent van industriële AC als ook DC motoren levert tevens bijhorende vertragingskasten. Hierbij zijn klant specifieke aanpassingen, ook bij kleinere series, mogelijk. Dit alles vindt plaats in de fabriek gevestigd in Zuid Korea.
Crouzet assortiment bij Zilvertron

Sha Yang Ye Industrial Co. Ltd, een toonaangevende producent van klein formaat vertragingen. Een ruim scala aan tandwiel en planetaire vertragingen in combinatie geleverd met borstel gelijkstroom of borstelloze gelijkstroommotoren. Een grote R&D afdeling maakt het mogelijk naar klantwens te produceren, van kleine tot grote aantallen

SPG Co. Ltd, een allround producent van industriële AC, DC en stappenmotoren systemen. Teven uit eigen productie een grote range bijhorende vertragingskasten. Hierbij zijn klant specifieke aanpassingen, ook bij kleinere series, ontwikkeld door een eigen R&D afdeling. Dit alles vindt plaats in de moderne fabriek gevestigd in Zuid Korea.

Hier vindt u meer informatie over onze samenwerking met SPG Co. Ltd.

Crouzet, een wereldspeler / producent van standaard of specifieke componenten en automatiseringsoplossingen voor industriële toepassingen.Een compleet producten gamma en oplossingen op gebied van controle- en aandrijfproducten zoals borstel, en borstelloze gelijkstroommotoren eventueel in combinatie met planetaire, tandwiel of wormwielvertragingen. De reeks Millenium 3 PLC’s inclusief een ruim aanbod aan extensie modules.

Zilvertron leverancier van AMC aandrijftechniesche componenten
Kinco is één van de toonaangevende leveranciers van Human Machine Interface (HMI), AC en DC -Servo Systemen, Stappenmotor motoren en versterkers, Programmable Logic Controller (PLC) en Variable Frequency Drive (VFD) in China. Wij richten ons op de ontwikkeling, productie en verkoop van automatiseringsproducten en intelligente hardware producten.
Fastech producten verkrijgbaar bij Zilvertron B.V.

ADVANCED Motion Controls (AMC), een wereldspeler op gebied van Hi-end Servo drivers + analoge en digitale DC versterkers, hoofdkantoor in California, USA. Tevens versies voor extreme omgevingscondities als bijvoorbeeld schokbestendig, geschikt voor extreme hitte en/of kou …etc.Verder is er een ontwikkelomgeving, genaamd Click&Move®, voor het opzetten van een virtuele real-time motion control applicatie inclusief HMI (Human Machine Interface) functionaliteiten.

Kinco Electric Ltd. is één van de meest toonaangevende leveranciers van Human Machine Interface (HMI), AC en DC -Servo Systemen, Stappenmotor motoren en versterkers, Programmable Logic Controller (PLC) en Variable Frequency Drive (VFD) in China. Wij richten ons op de ontwikkeling, productie en verkoop van automatiseringsproducten en intelligente hardware producten.

Fastech Co Ltd., producent / leverancier van stappenmotor systemen. Deze systemen, stappenmotor met controller, onderscheiden zich in hoge positioneer nauwkeurigheid d.m.v. intelligente aanstuurelektronica en hoge resolutie encoder. Door een 100% close loop aansturing worden Servo eigenschappen mogelijk, maar dan tegen veel gunstigere prijscondities dan reguliere Servo systemen.

micontrol-producten en componenten voor aandrijftechniek te koop bij Zilvertron
industriële precisiemotor gestuurde systemen te koop bij Zilvertron, van Vishan
Seefrid leverbaar bij Zilvertron

miControl GmbH ontwikkelt en produceert intelligente besturing en versterkertechnologie. Servoversterkers en regelsystemen voor borstelloze servo- en DC-borstelmotoren en stappenmotoren. Een competente partner die u niet alleen ondersteunt bij de keuze van de optimale servoversterker, maar ook de implementatie.

Shenzhen Vishan Technology Co., Ltd. is een zeer professionele technologieonderneming die gespecialiseerd is in onderzoek, ontwikkeling en productie van industriële precisiemotor gestuurde systemen. Met een kernproductie van Slotless en coreless motoren (ijzerloos anker) en aansturing.

“Technology oriented and Unlimited Innovation”

Gerdt Seefrid GmbH, leverancier van DC motoren veelal voorzien van wormwiel vertragingen. De oorsprong van dit type aandrijving ligt in de automotive. De versies van Seefrid zijn de industriële uitvoeringen. De toepassingen zijn divers. Deze motoren zijn in de markt ook wel bekend onder de noemer  “ruitenwissermotor”.

Elektromen toeleverancier in Nederland is Zilvertron
Exmek electric koopt u bij Zilvertron
Met meer dan 30 jaar ervaring in #aandrijftechniek proberen wij de meeste applicaties met een standaard aandrijftechnische oplossing in te vullen. Diverse redenen kunnen de keuze voor een #klantspecifieke oplossing rechtvaardigen. Met een team van mechanische en elektronische #engineers kunnen eenvoudige tot complexe applicaties gerealiseerd worden in combinatie met #motoren, #vertragingen en/of elektronische #besturingen. Parteners van Zilvertron.

Electromen Oy Ltd. haar specialiteit is elektronica ontwikkeling en productie van o.a. low-end DC-motor controllers en signaal converters. Deze veelzijdige en gunstig geprijsde controllers en converters zijn voor diverse industriële toepassingen geschikt.

Exmek Electric Co., Ltd. is een toonaangevende leverancier/ producent met een ruime selectie (meer dan 200 type) elektromotoren. Voornamelijk DC borstel, DC borstelloze en Stappenmotoren worden in de fabriek in Shanghai, China geproduceerd. Onderscheidend in innovatie en levering van een constante kwaliteit.

Het aanpassen en/of volledig klantspecifiek maken van de oplossing behoort tot onze kernvisie. Lees verder…

Scroll naar boven