Stephanie

Administratie

20220628-ND6_5308

In augustus 2017 kwam ik bij Zilvertron om de administratieve kant te komen versterken. 

Ik ondersteun onze interne sales door inkoop te regelen van aandrijftechnische componenten. Het proces rondom inkopen vanaf het bestelen, ontvangen, registeren tot aan de financiële administratie, met andere woorden tot de factuur bij de klant op de mat valt. Daarnaast ondersteun ik onze Logistieke afdeling. 

De favorieten van Stephanie

Gezelligheid is bij mij in het samenkomen van familie en vrienden. Ik organiseer graag verjaardagsfeestjes en etentjes. Graag reis ik af met mijn gezin of vrienden naar een skioord en in de zomer ergens dicht bij een strand met leuke eet en borrel tentjes.
winter sports, ski, winter-7651201.jpg
Activiteit
Met een kopje heerlijke latte macchiato of cappuccino begin ik het liefst mijn dag. In het weekend open ik graag een flesje goede wijn, het liefst wit, die we dan als gezin nuttigen bij een heerlijke borrel.
wine glass, wine, glass-1187645.jpg
Drankje
Ovenschotels en pasta behoren tot mijn favorieten. Als ik uit eten ga dan kies het liefst voor een lekker stukje vlees. Sushi bestellen doen we graag voor afwisseling. Een broodje met avocado maak ik regelmatig in het weekend voor de lunch.
pasta, italian cuisine, dish-3547078.jpg
Gerecht
Jaren 70' en 80' vink ik toch wel het leuks, maar in principe hou ik van alle soorten muziek. Na het skiën de après-ski deuntjes. Eens per jaar een klein festival met dance muziek sla ik ook niet af.
headphones, listening, music-1868612.jpg
Playlist
Bij Zilvertron zijn we zo ontzettend veelzijdig wat betreft aandrijftechnische componenten, dat het moeilijk is om te kiezen. Maar dan kies ik toch voor een PLS Tiltunit en de aandrijftechnische oplossingen voor de boten.
Een afbeelding van een industriële PLC van Zilvertron
Aandrijftechnische toepassing
Aansturing gelijksroommotor zilvertron.

Neem gerust een kijkje in onze online selectietool.

De Zilvertron Selectie tool geeft je de mogelijkheid om binnen enkele tellen de benodigde aandrijftechnische component zoals een AC of DC Motor eenvoudig en snel te vinden. 

Weet je niet precies welk component je nodig hebt voor jouw innovatie en/of applicatie?

Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op via info@zilvertron.com of bel direct naar 03182-305 045. 

Team engineering Zilvertron

Op zoek naar een partner voor uw innovatie?
Het technische sales team en de heren van het R&D team staat voor u klaar.

Vertel u ons over uw innovatie of project via sales@zilvertron.com of bel direct naar 03182-305 045. 

Scroll naar boven