Borstelloze DC motor

Technische ondersteuning

Maatwerk van A tot Z

Persoonlijk advies

U vindt bij Zilvertron een borstelloze DC motor van hoogwaardige kwaliteit voor toepassingen binnen uw bedrijf. We leveren deze motoren indien gewenst als component, maar bieden u ook totaaloplossingen aan voor elk vraagstuk binnen de fijnmechanische aandrijftechniek. Wij zijn al ruim 30 jaar dé specialist in het leveren en creëren van mechatronische en aandrijftechnische oplossingen voor de business-to-businessmarkt. Bekijk het aanbod en schakel onze expertise in!

Wat doet een borstelloze DC motor?

DC motoren komen in een borstelhoudende of borstelloze variant voor. Waar een borstelhoudende DC motor de windingen op de motor heeft, zijn de windingen bij een borstelloze DC motor op de behuizing of stator gevestigd en de magneten op de rotor. Het voordeel hiervan is dat de motor geen koolborstels nodig heeft. Dit voorkomt slijtage en het vormen van vonken. De borstelloze DC motor  wordt aangestuurd vanuit elektrische commutatie. Omdat elektronica in steeds kleinere vormen wordt geproduceerd, kunnen controllers ook in de motorbehuizing geplaatst worden. Of dit mogelijk is, hangt af van de toepassing. Wij adviseren u hier uiteraard graag over.

Kies voor expertise en service en schakel ons nu in

Bij Zilvertron uit Schoonhoven, centraal in Nederland, heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan mechatronica en aandrijftechnische componenten, waaronder een borstelloze DC motor. Wij staan voor producten van hoogwaardige kwaliteit, expertise en service. Zo leveren we standaard componenten, maar veelal ook maatwerk. Van motor tot elektronica/aansturing. De toepassing bepaalt dit, deze staat bij ons centraal. Heeft u vragen over onze producten of diensten of wilt u een offerte aanvragen? Bel dan naar +31 (0)182 305 045, stuur een e-mail naar sales@zilvertron.com of vul het contactformulier in. Ook kunt u zelf componenten selecteren en aanvragen via de offerte. Wij helpen u graag.