Aandrijftechniek kopen

Technische ondersteuning

Maatwerk van A tot Z

Persoonlijk advies

Producten gerelateerd aan de fijnmechanische aandrijftechniek kopen, doet u natuurlijk bij Zilvertron. Denk hierbij aan AC- of DC-motoren, stappenmotoren of servomotoren. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk in de elektrische, kleine aandrijftechniek. We leveren zowel mechanica als elektronica en, indien gewenst, maatwerkoplossingen aan onze klanten. Schakel onze expertise in en ervaar onze meerwaarde en persoonlijke service!

Opzoek naar een product gerelateerd aan aandrijftechniek?

Neem contact op voor de mogelijkheden Of ga direct naar onze producten

Producten gerelateerd aan aandrijftechniek kopen voor uw toepassing

We hebben een engineersafdeling welke u ondersteunt in de ontwikkeling van o.a. specifieke elektronica, zowel van aandrijftechnische als niet-aandrijftechnische producten. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod aan versterkers en controllers en toebehoren. Wat uw vraagstuk ook is en welke maatwerkproducten u binnen de aandrijftechniek wilt kopen: wij gaan de uitdaging voor u aan! Wij zijn innovatief door onze eigen engineeringafdeling en onderscheidend door als groothandel een eigen mechatronica engineeringafdeling te hebben. Die enerzijds meerwaarde aan de handelsactiviteiten geeft en anderzijds eigen producten ontwikkelt. Als specialist in kleine aandrijftechniek bieden we u een ruim aanbod met uiteenlopende producten aan die u bij ons kunt kopen. Producten die hieronder vallen, zijn onder andere:

Schakel onze expertise in

Bekijk ons ruim aanbod aan producten. Heeft u interesse om producten gerelateerd aan de aandrijftechniek bij ons te kopen, waarbij u profiteert van maatwerk? Hiervoor staan we graag in persoonlijk contact met u. Aan de hand van uw wensen als klant ontwerpen en produceren wij het product dat geschikt is voor uw toepassing. Of u nu uw wensen wilt bespreken, een offerte wilt aanvragen of meer informatie wenst: wij staan graag voor u klaar. Bel naar +31 (0)182 305 045, stuur een e-mail naar sales@zilvertron.com of vul het contactformulier in. Daarnaast bent u van harte welkom op onze bedrijfslocatie in Schoonhoven, nabij Utrecht, om uw applicatie met ons te bespreken.