DC motor kopen

tst

Een gelijkstroommotor is een motor waarin elektrische energie afkomstig van een gelijkstroom bron en wordt omgezet in mechanische energie. Door gebruik te maken van permanent magneten is het vermogen/volume verhouding veel hoger in tegenstelling tot AC-motoren. Net zo - kunt u een DC-motor rechtstreeks op een batterij of accu aansluiten zonder tussenkomst van elektronica. Tevens is de draairichting eenvoudig te wisselen door de polariteit ( + en -) om te draaien.

dc motor zilvertron
Technische ondersteuning
Maatwerk van A tot Z
Persoonlijk advies

Voor vrijwel iedere toepassing in uw bedrijf kunt u een DC motor kopen bij Zilvertron, dé specialist in fijnmechanische aandrijftechniek in Nederland. Wij bieden al ruim 30 jaar mechatronische en aandrijftechnische oplossingen aan voor de business-to-businessmarkt. Het leveren van maatwerk is onze specialiteit. Bekijk het brede aanbod aan DC motoren en schakel onze expertise en service in.

Op zoek naar een DC motor?

Welke toepassing het ook betreft: u kunt er een DC motor voor kopen bij ons bedrijf in Nederland

DC motoren, ook bekend als gelijkstroommotoren, hebben een compacte vorm en zijn goed regelbaar. Dankzij de compacte vorm is dit type motor uitermate geschikt voor in bouw in kleine ruimtes. Het goede regelgedrag maakt de DC motor tevens geschikt voor vele industriële toepassingen.
U heeft keuze uit een ijzerloze anker (coreless), borstelhoudende en 
borstelloze DC motor. Bij een borstelhoudende gelijkstroommotor verzorgen koolborstels de commutatie, terwijl bij de borstelloze variant sensoren de (elektrische) commutatie leveren.  De borstelloze variant is ook verkrijgbaar als frameloze motor. Hierbij zijn de rotor en stator los  en kunnen zo geïntegreerd worden in een toepassing, waardoor er een nog compactere aandrijving ontstaat. Naast deze varianten heeft u de keuze uit een gelijkstroommotor met vertraging of zonder. U ziet het: voor iedere toepassing binnen uw bedrijf in Nederland kunt u een geschikte DC motor kopen.

Schakel ons in voor meer informatie

Bekijk ons ruime aanbod aan motoren eenvoudig online. Kunt u hulp gebruiken bij uw koopkeuze? Dat kunnen we ons voorstellen. Vanuit onze bedrijfslocatie in Schoonhoven, nabij Utrecht, helpen we u graag bij het kopen van een geschikte DC motor voor uw toepassing. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)182 305 045, stuur een e-mail naar sales@zilvertron.com of vul het contactformulier in. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Schoonhoven. Wij staan voor u klaar.

Zilvertron_specialist in aandrijftechniek
Scroll naar boven