Toepassing DC motor kopen Nederland

Technische ondersteuning

Maatwerk van A tot Z

Persoonlijk advies

Voor vrijwel iedere toepassing in uw bedrijf kunt u een DC motor kopen bij Zilvertron, dé specialist in fijnmechanische aandrijftechniek in Nederland. Wij bieden al ruim 30 jaar mechatronische en aandrijftechnische oplossingen aan voor de business-to-businessmarkt. Het leveren van maatwerk is onze specialiteit. Bekijk het brede aanbod aan DC motoren en schakel onze expertise en service in.

Welke toepassing het ook betreft: u kunt er een DC motor voor kopen bij ons bedrijf in Nederland

DC motoren, ook bekend als gelijkstroommotoren, hebben een compacte vorm en zijn eenvoudig regelbaar. Dankzij deze specificaties is dit type motor eenvoudig in te bouwen in kleinere ruimtes. Dit maakt de DC motor geschikt voor vele industriële toepassingen. U heeft keuze uit een ijzerloze anker (coreless), borstelhoudende en borstelloze DC motor. Bij een borstelhoudende gelijkstroommotor verzorgen koolborstels de commutatie, terwijl bij de borstelloze variant sensoren de (elektrische) commutatie leveren. Bij een frameloze DC motor zijn de rotor en stator los geïntegreerd in de toepassing. Naast deze varianten heeft u de keuze uit een gelijkstroommotor met vertraging of zonder. U ziet het: voor iedere toepassing binnen uw bedrijf in Nederland kunt u een geschikte DC motor kopen.

Schakel ons in voor meer informatie

Bekijk ons ruime aanbod aan motoren eenvoudig online. Kunt u hulp gebruiken bij uw koopkeuze? Dat kunnen we ons voorstellen. Vanuit onze bedrijfslocatie in Schoonhoven, nabij Utrecht, helpen we u graag bij het kopen van een geschikte DC motor voor uw toepassing. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)182 305 045, stuur een e-mail naar sales@zilvertron.com of vul het contactformulier in. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Schoonhoven. Wij staan voor u klaar.