Mechatronica kopen

testen

Op het gebied van mechatronica kunt u allerlei producten bij ons kopen. Als specialist in totaaloplossingen binnen de fijnmechanische aandrijftechniek bieden we u daarnaast maatwerk van a tot z aan. Zo bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten die perfect geschikt zijn voor de toepassingen binnen uw bedrijf.
Bekijk ons aanbod!

Mechatronische en aandrijftechnische oplossingen
Technische ondersteuning
Maatwerk van A tot Z
Persoonlijk advies

Op zoek naar mechatronica?

U kunt mechatronica op maat bij ons kopen

Zilvertron_specialist in aandrijftechniek

U vindt in ons aanbod allerlei producten op het gebied van mechatronica. Wij richten ons op de business-to-businessmarkt, waardoor u bij ons mechatronische of elektronische producten kunt kopen voor toepassingen in uw bedrijf. In ons aanbod vindt u onder andere:

  • BLDC motoren
  • 12 volt motoren met of zonder vertraging
  • 24 volt motoren met of zonder vertraging
  • Transmissiemotoren

Daarnaast kunt u bij ons ook versterkers en controllers en toebehoren voor mechatronica kopen. We leveren deze indien gewenst los aan, maar realiseren ook totaaloplossingen voor bedrijven. Wat uw vraagstuk ook is: Zilvertron gaat de uitdaging aan.

Schakel onze expertise en service nu in

Wilt u mechatronica bij ons kopen of heeft u interesse in ons maatwerk? Bekijk dan onze producten op de website en vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Hiervoor belt u naar +31 (0)182 305 045, stuurt u een e-mail naar sales@zilvertron.com of vult u het contactformulier in. 

Daarnaast verwelkomen wij u graag op onze bedrijfslocatie in Schoonhoven, nabij Utrecht. Plan daarom gerust een afspraak in om, onder het genot van een kop koffie, uw applicatie te bespreken.

Ons specialisme is het leveren en creëren van Mechatronica oplossingen in de business to business markt. Uw vraagstuk is onze uitdaging!
Ons specialisme is het leveren en creëren van Mechatronica oplossingen in de business to business markt. Uw vraagstuk is onze uitdaging!

Alles begint met een idee...

Uw vraagstuk is onze uitdaging!

Scroll naar boven

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Heeft u een vraag?

Vul hier uw gegevens is en wij zullen z.s.m. met u contact opnemen.