Gelijkstroommotor met vertraging

Technische ondersteuning

Maatwerk van A tot Z

Persoonlijk advies

U bent bij Zilvertron op de juiste plek wanneer u op zoek bent naar een gelijkstroommotor met vertraging. Wij bieden al ruim 30 jaar mechatronische en aandrijftechnische oplossingen aan voor de business-to-businessmarkt, zowel in het low- als high-tech bereik. Of u nu op zoek bent naar een los component of naar een totaaloplossing: wij staan in alle gevallen voor u klaar. Bekijk ons aanbod en schaf de juiste gelijkstroommotor met vertraging aan voor uw toepassing!

Opzoek naar een gelijkstroommotor met vertraging?

Neem contact op voor de mogelijkheden Of ga direct naar onze producten

Een gelijkstroommotor met vertraging voor vele industriële toepassingen

Een gelijkstroommotor, ook wel DC motor genoemd, is beschikbaar in diverse uitvoeringen: met of zonder vertraging. Deze vertraging reduceert de uitgaande snelheid van de combinatie in meer of mindere mate, afhankelijk van de overzetverhouding. Voorbeelden van dergelijke vertragingen voor elektromotoren zijn wormwielvertragingen, tandwielvertragingen of de planetaire vertragingen. Indien dit voor de applicatie nodig is leveren wij uw gelijkstroommotor als aansturing samengebouwd met vertraging op, maar u kunt hoog precisie Servo planetaire vertragingen ook los bij ons aanschaffen. Uiteraard voorzien wij u van passend advies, mocht u hier behoefte aan hebben.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Zilvertron in Schoonhoven, nabij Rotterdam, is dé specialist op het gebied van fijnmechanische aandrijftechniek voor de business-to-businessmarkt. Bekijk onze producten eenvoudig online en vraag vrijblijvend een offerte aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten of diensten. In dit geval belt u naar +31 (0)182 305 045, stuurt u een e-mail naar sales@zilvertron.com of vult u het contactformulier in. Wij helpen u graag!