Deze producent van industriële AC als ook DC motoren levert tevens bijhorende vertragingskasten. Hierbij zijn klant specifieke aanpassingen, ook bij kleinere series, mogelijk. Dit alles vindt plaats in de fabriek gevestigd in Zuid Korea.

Onze vertrouwde partner voor hoogwaardige motoren in de wereld van kleine aandrijftechniek.

AC asynchroon motor van Zilvertron geleverd door SPG

Bij Zilvertron zijn we er trots op om bijna twee decennia lang nauw samen te werken met SPG, een toonaangevende ontwikkelaar en producent van hoogwaardige motoren voor de maakindustrie.  Gedurende al die tijd heeft SPG ons voorzien van uitstekende producten en een betrouwbare service.

Met SPG als onze langdurige leverancier hebben we kunnen profiteren van hun expertise en ervaring als ’s werelds grootste fabrikant van AC-motoren, BLDC-motoren en precisie reductoren. Dit stelt ons in staat om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden voor diverse toepassingen.

We hechten natuurlijk veel waarde aan onze samenwerking met SPG vanwege hun focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Hun managementfilosofie, gericht op toegevoegde waarde en het bieden van hoogwaardige producten en diensten, sluit naadloos aan bij onze eigen waarden en visie.

Met bijna twee decennia aan succesvolle samenwerking zijn we ervan overtuigd dat SPG de juiste partner is om te voldoen aan onze behoeften op het gebied van motoren en reductoren. Wij kijken uit naar de voortzetting van onze vruchtbare relatie en het blijven bieden van hoogwaardige oplossingen aan onze gewaardeerde klanten.

Kom in contact met ons over uw aandrijftechnische uitdaging.

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan AC-aandrijvingen en BLDC-aandrijvingen en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die SPG en Zilvertron te bieden hebben. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen ondersteunen bij uw specifieke behoeften.

Met meer dan 30 jaar ervaring in #aandrijftechniek proberen wij de meeste applicaties met een standaard aandrijftechnische oplossing in te vullen. Diverse redenen kunnen de keuze voor een #klantspecifieke oplossing rechtvaardigen. Met een team van mechanische en elektronische #engineers kunnen eenvoudige tot complexe applicaties gerealiseerd worden in combinatie met #motoren, #vertragingen en/of elektronische #besturingen. Parteners van Zilvertron.
Scroll naar boven