BLDC-motor en controller kopen

testen

Een wormwiel vertraging, ook bekend onder de term WORM GEAR of wormwielreductor, bestaat uit een tandwiel (wormwiel), met haaks daarop een as (de worm) met spiraalvormige vertanding. Bij gebruik van slechts een tandwiel ontstaat een relatief hoge vertraging.

BLDC-motor
Technische ondersteuning
Maatwerk van A tot Z
Persoonlijk advies

U bent bij Zilvertron op de juiste plek indien u interesse heeft om een BLDC-motor en controller te kopen voor toepassingen in uw bedrijf. Wij bieden een ruim aanbod aan, waarbij de mogelijkheid bestaat om het product aan te passen naar uw wens als klant. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak voorzien we u altijd van passend advies. Zilvertron is een onderneming met een volwassen historie in de wereld van de fijnmechanische aandrijftechniek, met als specialisme het leveren en creëren van mechatronica oplossingen in de B2B markt. Bekijk het aanbod en schakel onze expertise in!

Op zoek naar een BLDC motor en controller?

Een BLDC-motor en controller van hoogwaardige kwaliteit kopen

borstelloze dc-motor, BLDC brushless motor - bldc borsteloze motoren van Zilvertron

BLDC staat voor Brushless DC, oftewel een borstelloze DC motor. Het grootste verschil tussen een borstelhoudende en borstelloze DC motor is het soort commutator. Waar een borstelhoudende DC motor koolstofborstels bevat, beschikt een borstelloze DC motor over sensoren die de positie van de rotor meten. De commutatie loopt in dit geval dus elektronisch. Omdat koolstofborstels sneller slijten, gaat een borstelhoudende DC motor minder lang mee dan een borstelloze variant. In dat opzicht is het kopen van een BLDC-motor een verstandige keuze als u een hoge inschakelduur heeft in de toepassing. U kunt daarnaast een BLDC controller kopen, ook wel vertaald als motorregelaar. Deze zorgt voor de aansturing van de motor. Wij bieden verschillende controllers en versterkers in ons aanbod aan, zowel voor low – als high-end oplossingen. Heeft u interesse in maatwerk? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Bestel de producten voor uw toepassing of vraag om maatwerk

Zilvertron in Schoonhoven, nabij Utrecht, is dé specialist waar u terechtkunt voor het kopen van mechatronica of aandrijftechnische producten, waaronder een BLDC-motor en controller. Wij leveren al onze producten inclusief installatie en bieden totaaloplossingen aan. Heeft u interesse in onze producten of diensten en ontvangt u graag meer informatie? Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)182 305 045. U kunt ook een e-mail sturen naar sales@zilvertron.com of het contactformulier invullen.

Borstelloze DC-motor bestellen bij Zilvertron
Scroll naar boven