Onze werkwijze

Zilvertron specificatie

1. Specificatie

In de gesprekken met onze klant proberen we door middel van vraagstelling alle specificaties naar boven te krijgen. Hierin moeten we een goed idee krijgen wat het product/apparaat moet gaan doen, in welke omgeving het komt te werken om zo een duidelijk beeld te krijgen omtrent zaken die hierop betrekking hebben.

2. Engineering

Hier gaan we kijken wat voor een product nodig is bij onze leverancier vandaan om de wens van de klant te kunnen invullen of wat nodig is indien het product ontwikkeld moet worden.

Zilvertron productie

3. Prototype

Indien de klant akkoord is met ons voorstel gaan we over tot het leveren of ontwikkelen van een prototype. 

Zilvertron protoype

4. Testen

In de gesprekken met onze klant proberen we door middel van vraagstelling alle specificaties naar boven te krijgen. Hierin moeten we een goed idee krijgen wat het product/apparaat moet gaan doen, in welke omgeving het komt te werken om zo een duidelijk beeld te krijgen omtrent zaken die hierop betrekking hebben

Zilvertron test aandrijvingen

5. Productie

Zodra getest is en de gestelde doelen bereikt zijn van bijv. een levensduur- of belasting test kan de productie voorbereiding gestart worden. Dit kan zijn aanmaak tooling of bestelling van klant specifieke onderdelen.
Indien het een totaal nieuw product betreft worden er eerst pre-productie series gemaakt voordat er in grotere series geproduceerd gaat worden

Na het evalueren kan het zo zijn dat er uit de testen van de pre-productie serie nog aanpassingen moeten plaats vinden in de productie modellen.

Zo zijn er natuurlijk verschillen in klant specifieke ontwikkelingen of aanpassingen op bestaande producten, maar altijd testen, evalueren, aanpassen en opnieuw testen. Na vrijgave vindt pas productie plaats. Als bewaking van het totale proces wordt er aan het einde van het project een Goedkeur document opgemaakt, waarbij specificaties, technische details, logistieke details, tekeningen en wederzijdse goedkeur vastgelegd worden als zijnde controle document bij levering van de producten. 

Samenwerken?

Kon in contact met onze ervaren sales engineers. Samen zorgen we ervoor dat uw innovatie de juiste aandrijving en besturing krijgt. 

MAAK KENNIS MET ONZE ONLINE SELECTIETOOL

U bent bij Zilvertron op de juiste plek indien u interesse heeft om een AC-motor of ook wisselstroommotor te kopen voor toepassingen in uw bedrijf. Kies de gewenste variant uit ons ruime assortiment. Voldoet het product niet helemaal aan uw wensen? Dan bieden wij de mogelijkheid om het product aan te passen.

U kunt verder kiezen uit deze productcategoriën bij Zilvertron

Uw applicatie, onze aandrijving en besturing.

Scroll naar boven