Toebehoren

Naast een ruim scala aan motoren en versterkers/controllers levert Zilvertron diverse aanvullende toebehoren zoals:

Onderstaand meer informatie over Universele encoders en flexibele as koppelingen.

LRS - Mean Well - geschakelde geregelde voeding

Kom in contact met ons voor de juiste aandrijving voor uw toepassing.

Stappenmotor systeem zonder vertraging

Encoders

Encoders zijn veelal onderdeel van de motorcombinatie. Maar wij leveren ook diverse types los als toebehoren. Hiervoor hebben wij verschillende magnetische en universeel inzetbare incrementele encoders. Bij de universele versie Z102V is de puls range vrij instelbaar van 48 ~2048ppr.

Zilvertron Kabel CSPD-M-001F - verlengkabel

Kabels

Wij leveren een grote range van standaard of klantspecifieke verlengkabels, passend bij de verschillende motoren en controllers.

Een shunt wordt in de praktijk ook wel EMF absorber, #remweerstand of #remchopper genoemd en wordt toegepast voor het absorberen van regeneratieve (rem)energie.

Shuntregelaars

Een shunt, ook wel EMF absorber, remweerstand of remchopper genoemd. De toepassing, het absorberen van regeneratieve (rem)energie, ook wel “Back EMF (Electro Motive Force)”. Om dit tegen te gaan kan een shunt worden toegepast. Hiervoor hebben wij verschillende producten beschikbaar.

MiControl versterker

Versterkers

MAAK KENNIS MET ONZE ONLINE SELECTIETOOL

U bent bij Zilvertron op de juiste plek indien u interesse heeft om een AC-motor of ook wisselstroommotor te kopen voor toepassingen in uw bedrijf. Kies de gewenste variant uit ons ruime assortiment. Voldoet het product niet helemaal aan uw wensen? Dan bieden wij de mogelijkheid om het product aan te passen.

Uw applicatie, onze aandrijving en besturing.

Scroll naar boven