Servomotor kopen

Technische ondersteuning

Maatwerk van A tot Z

Persoonlijk advies

Heeft u interesse om een DC- of AC-servomotor te kopen bij een ervaren specialist in aandrijftechniek door deze online te bestellen? Schakel dan Zilvertron in. Vanuit onze bedrijfslocatie in Schoonhoven, nabij Rotterdam, staan wij klaar om maatwerkoplossingen te bieden binnen de mechanica en elektronica, waaronder servomotoren. Met behulp van onze expertise en service kunt u een DC- of AC-servomotor bestellen die perfect geschikt is voor uw toepassing. Aan de hand van uw specificaties kunnen wij met behulp van ons eigen technische berekeningsprogramma uw toepassing doorrekenen, als grondslag voor de offerte. De applicatie staat bij ons centraal!

Een AC- of DC servomotor van hoogwaardige kwaliteit kopen

Servo is een afleiding van het Latijnse ‘sclavus’, wat ‘volgen’ betekent. Een servomotor regelt een mechanisch systeem automatisch, zonder directe mechanische verbindingen. Dit type motor is met name geschikt voor toepassingen waar een aandrijving zeer nauwkeurig of hoog dynamisch dient te zijn. Een servomotor werkt als volgt: het besturingssysteem zendt een commando uit, welke de motorversterker en motor opvolgen. Een terugkoppeling, zoals een pulsgever, potentiometer of resolver, controleert vervolgens de uitvoering. Een servomotor valt onder de aandrijftechnische producten die u bij ons kunt kopen. Als specialist in mechatronisch en aandrijftechnisch maatwerk voor de business-to-businessmarkt leveren we u graag een AC- of DC-servomotor die aansluit op uw wensen als klant door deze online te bestellen.

Een AC- of DC-servomotor bestellen: wat is het verschil en waarom zou u deze kopen?

Zowel een DC- als een AC- servomotor is een veel gebruikte motor in industriële toepassingen. Een DC-motor wordt ook wel een gelijkstroommotor genoemd. Deze motor is compact, eenvoudig regelbaar en erg gemakkelijk in te bouwen in kleinere ruimtes. Hierbij zijn verschillende uitvoeringen mogelijk, zoals frameless, en combinaties met tandwielvertragingen, wormwielvertragingen, planetaire vertragingen en een borstelhoudende of borstelloze variant. De AC-servomotor die u bij ons kunt bestellen wordt daarentegen vaak de wisselstroommotor genoemd. Alle types AC-motoren kenmerken zich door de compacte bouwvorm, lange levensduur en het lage geluidsniveau.

Bekijk onze producten op de website

Wanneer u een servomotor voor industriële toepassingen binnen uw bedrijf bij ons wilt kopen, zijn wij u graag van dienst. Bekijk ons uitgebreide aanbod op de website. Wij staan graag in persoonlijk contact met u om uw wensen te bespreken alvorens u een AC- of DC- servomotor gaat bestellen. Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie ontvangen over onze producten of diensten? Bel dan naar +31 (0)182 305 045, stuur een e-mail naar sales@zilvertron.com of vul het contactformulier in.