elektromotor met vertraging

testen

Een vertraging wordt enerzijds gebruikt om de snelheid van een elektromotor te reduceren en anderzijds om de massatraagheid te matchen tussen de motor en last.
Tevens kunt u door de juiste vertragingsverhouding te kiezen, beter in het werkgebied van de motor komen.
U vindt bij ons een breed assortiment aan losse vertragingen die geschikt zijn voor diverse elektromotoren. Daarnaast leveren we maatwerk van A tot Z, zodat u verzekerd bent van een elektromotor met vertraging die perfect aansluit op uw toepassing. Bekijk ons aanbod en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

aeseries-360x222_planetaire vertraging
Technische ondersteuning
Maatwerk van A tot Z
Persoonlijk advies

Op zoek naar een elektromotor met vertraging?

Een geschikte elektromotor met vertraging vindt u bij ons

Borstelloze DC-motor bestellen bij Zilvertron

In ons brede aanbod aan losse vertragingen vindt u allerlei soorten vertragingen voor elektromotoren. U filtert eenvoudig op de gewenste specificaties, waaronder de bouwgrootte en de reductieverhouding. De montage flenzen worden volgens tekening gemaakt. Zowel onze AC motoren als DC motoren zijn daarnaast optioneel verkrijgbaar in combinatie met een aangebouwde vertragingskast. Als specialist in het leveren van maatwerk in de elektrische kleine aandrijftechniek staan we uiteraard ook klaar om een totaaloplossing te bieden voor uw applicatie.

Bespreek uw applicatie met ons

Zilvertron heeft ruim 30 jaar ervaring in de fijnmechanische aandrijftechniek voor de business-to-businessmarkt. Voor een op maat geproduceerde elektromotor met vertraging van hoogwaardige kwaliteit moet u daarom bij ons zijn. Wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan naar +31 (0)182 305 045, stuur een e-mail naar sales@zilvertron.com of vul het contactformulier in. We ontvangen u daarnaast graag in onze showroom in Schoonhoven, nabij Rotterdam, om onder het genot van een kop koffie uw applicatie te bespreken.

Gelijkstroommotor met vertraging?
Scroll naar boven