Een elektromotor, zoals een dc motor

testen

dc motoren zilvertron
Technische ondersteuning
Maatwerk van A tot Z
Persoonlijk advies

Wanneer u DC-motoren wilt bestellen, zit u goed bij Zilvertron in Schoonhoven, nabij Rotterdam. Wij bieden diverse DC-motoren (ook wel gelijkstroommotor genoemd) en stappenmotoren aan voor de business-to-businessmarkt. Beide motoren worden veel gebruikt bij toepassingen. Welk type motoren geschikt zijn om te bestellen voor uw toepassing, is volledig afhankelijk van de gewenste resultaten in de applicatie van uw bedrijf.

Uiteraard adviseren wij u hier graag over.

Op zoek naar een elektromotor, zoals een DC-motor?

Voor vele toepassingen in uw bedrijf een geschikte AC-motor kopen bij ons in Nederland

DC motor borstel van gear to go geleverd door Zilvertron

Wanneer u DC-motoren gaat bestellen, kiest u tussen een borstelhoudende of borstelloze variant. Waar een borstelhoudende DC-motor de windingen op de motor heeft, zijn de windingen bij een borstelloze DC-motor op de behuizing of stator gevestigd en de magneten op de rotor. Het voordeel hiervan is dat de motor geen koolborstels nodig heeft.  Het voordeel is: lange levensduur, meer vermogen binnen kleinere volume, EMC vriendelijker. Nadeel echter is dat er altijd een een geschikte drive/controller benodigd is.

U kunt tevens een elektromotor met planetaire vertraging kopen. Deze vertragingen zijn eveneens los verkrijgbaar. Weet u niet welke elektromotor u nodig heeft voor uw toepassing? Wij staan voor u klaar met passend advies om de juiste elektromotor voor u  te selecteren.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan producten online

Zilvertron is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk in de elektrische kleine aandrijftechniek. Wanneer u dus een toepassing wilt kopen voor een AC-motor in Nederland, zit u goed bij ons. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan mechatronische toebehoren

Bent u benieuwd wat wij voor uw vraagstuk kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! 

Bel naar +31 (0)182 305 045, stuur een e-mail naar sales@zilvertron.com of vul het contactformulier in. 

U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom in Schoonhoven, nabij Rotterdam. Wij staan graag in persoonlijk contact met u om uw wensen te bespreken.

Zilvertron_specialist in aandrijftechniek
Scroll naar boven