Zilvertron versterkers & controllers

testen

Naast een breed programma aan producten van onze partners, heeft Zilvertron ook een pakket met eigen producten - Zilvertron versterkers & controller. De universele motor controllers voor DC-borstelmotoren zijn inzetbaar bij vele applicaties in de industriële automatisering en machinebouw. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk voor compacte elektrische aandrijftechniek. Schakel onze expertise in en ervaar onze meerwaarde en onze persoonlijke service!

Technische ondersteuning
Maatwerk van A tot Z
Persoonlijk advies

U bent bij Zilvertron op de juiste plek indien u interesse heeft om wormwielvertraging te kopen voor toepassingen in uw bedrijf. Kies de gewenste variant uit ons ruime assortiment. Voldoet het product niet helemaal aan uw wensen? Dan bieden wij de mogelijkheid om het product aan te passen.

Op zoek naar Zilvertron versterkers & controllers?

Uit de selectie versterkers & controllers: dé ZCS2410-H10-DIN

Universele motor controller voor DC-borstelmotoren, 12/24VDC, output 10A.
Standaard geleverd in een kunststof behuizing welke direct op DIN-rail gemonteerd kan worden.

Meer informatie; zoals de Datasheet, Manual, 3D step files, kunt u vinden op de productpagina van deze controller.

ZIN28 Interface

Handheld parameter unit met 2,8″ kleuren touchscreen, voor het instellen en monitoren van Zilvertron ZCx-serie controllers.

Meer informatie; zoals de Datasheet, Manual, 3D step files, kunt u vinden op de productpagina van deze interface.

Zilvertron_specialist in aandrijftechniek

Kom in contact met ons

Zilvertron in Schoonhoven, nabij Utrecht, is dé specialist op het gebied van fijnmechanische aandrijftechniek voor de business-to-businessmarkt.

Bekijk onze producten eenvoudig online en bekijk of er een geschikte vertraging voor u tussen zit voor uw kleine DC-motor, of bekijk bijvoorbeeld onze motorcontrollers. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie over onze producten of diensten via +31 (0)182 305 045, stuur een e-mail naar sales@zilvertron.com of vult u het contactformulier in.

Scroll naar boven