Kinco HMI's

Een HMI (Human Machine Interface) vormt, zoals de naam al zegt, de verbindende schakel tussen mens en machine. Via een HMI kan men een machine bedienen, parameters aanpassen of gegevens uitlezen.

Een HMI is in veel gevallen een elegantere oplossing dan een machine uit te rusten met fysieke schakelaars, omdat de mogelijkheden en flexibiliteit zo goed als eindeloos zijn. HMIs zijn door de programmeur volledig naar wens in te delen met knoppen, afbeeldingen, tabellen, bewegende elementen enzovoorts. 

HMI - Kinco IoT functionaliteiten
Kinco - HMI - IoT functionaliteiten

Enkele voordelen van Kinco HMIs ten opzichte van andere merken:

  • Prijs-kwaliteitverhouding is zeer gunstig. 
    U heeft al een 4.3” HMI vanaf 105 euro! 
  • Gratis ontwikkelsoftware.
  • 4G-mogelijkheden. Uw machine is te benaderen via 4G, waardoor u niet meer afhankelijk bent van een netwerk van een andere partij.
  • Verkrijgbaar in verschillende maten, van 4.3” – 15”.
  • Full colour
  • Remote acces cloud service via een ingebouwde VPN-server. HMIs zijn van afstand te bekijken, bedienen en te voorzien van nieuwe software. Ook kan een Kinco PLC die met de HMI verbonden is voorzien worden van nieuwe software, dóór de HMI heen.
  • Bij afname van 25 stuks kan het front van de HMI naar wens aangepast worden tegen een kleine meerprijs. Denk hierbij aan uw eigen bedrijfsnaam- of logo in plaats van de standaard Kinco opdruk.

Heeft u interesse? Wij helpen u graag verder bij het selecteren van een HMI of het samenstellen van een mooie complete set! Klik hieronder voor een link naar:

*Niet ieder product staat op de website. Schakel ons in bij uw innovatie en ervaar onze meerwaarde!

Online voorraad

Voor de meeste applicaties trachten we een standaard oplossing aan te bieden. Echter kunnen diverse redenen de keuze voor een klantspecifieke oplossingen te rechtvaardigen. Met een team van mechanische en elektroniche engineers kunnen eenvoudige tot complexe applicaties gerealiseerd worden in combinatie met motoren, vertragingen en/of elektronische besturingen. 

Zilvertron inventariseert de specificaties die relevant zijn voor de toepassing en vertaalt deze in een pakket van eisen dat als basis dient voor het ontwerp. 

U kunt wel gerust een kijkje nemen in onze Online selectie tool als u op zoek bent naar een standaard oplossing.  

Sectoren

Zilvertron B.V. is al jaren actief in verschillende sectoren om mechatronische en aandrijftechnische oplossingen te leveren en ook om mee te denken met innovaties (engineering) .
Hierbij een selectie van sectoren. Staat jouw sector er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via sales@zilvertron.com.

Sector Zorg Zilvertron aandrijftechniek
Robotics
Mechatronische en aandrijftechnische oplossingen
Transport & logistiek
Mechatronische en aandrijftechnische oplossingen
Toegangs- techniek
Mechatronische en aandrijftechnische oplossingen
Agri
Mechatronische en aandrijftechnische oplossingen voor de automatisering
Automatisering
Wil je op de hoogte blijven over kleine aandrijftechniek?

Meld aan voor de Zilvertron Krant met enkele uitgaven per jaar en lees alles over mechatronische en aandrijftechnische oplossingen van Zilvertron. 

Scroll naar boven