WORMWIELVERTRAGING

Een wormwiel vertraging, ook bekend onder de term WORM GEAR of wormwielreductor of haakse reductor, bestaat uit een tandwiel (wormwiel) met haaks daarop een as (de worm) met spiraalvormige vertanding.

Wormwielvertraging Zilvertron B.V.
Technische ondersteuning
Maatwerk van A tot Z
Persoonlijk advies

U bent bij Zilvertron op de juiste plek indien u interesse heeft om wormwielvertraging te kopen voor toepassingen in uw bedrijf. Kies de gewenste variant uit ons ruimte assortiment. Voldoet het product niet helemaal aan uw wensen? Dan bieden wij de mogelijkheid om het product aan te passen.

Op zoek naar een 24Vdc motor met vertraging?

Gebruik een wormwielvertraging voor verticale applicaties

Een wormwiel bestaat uit een tandwiel (wormwiel), met haaks daarop een as (de worm) met spiraalvormige vertanding. Bij Zilvertron hebben we wormwielvertragingen die goed toepasbaar zijn op dc borstelmotoren en servomotoren. Deze vertragingen worden bijvoorbeeld toegepast bij transportbanden, hijsbewegingen en schuifdeuren. 

Afhankelijk van de overzettingsverhouding  (vertandingshoek – vanaf circa 30:1) kan een wormwielvertraging zelfremmend zijn. Dit levert een voordeel op in het geval van een verticale hefbeweging. 

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Zilvertron in Schoonhoven, nabij Utrecht, is dé specialist op het gebied van fijnmechanische aandrijftechniek voor de business-to-businessmarkt. 

Bekijk onze producten eenvoudig online en bekijk of er een geschikte vertraging voor u tussen zit voor uw DC-motor, of bekijk bijvoorbeeld onze motorcontrollers. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie over onze producten of diensten via +31 (0)182 305 045, stuur een e-mail naar sales@zilvertron.com of vult u het contactformulier in.

Borstelloze DC-motor bestellen bij Zilvertron
Scroll naar boven