Universele DC-borstelmotor controller

Universele DC-borstelmotor controller
Technische ondersteuning
Maatwerk van A tot Z
Persoonlijk advies

U bent bij Zilvertron op de juiste plek indien u interesse heeft om uw gewenste controller (driver) te kopen voor toepassingen in uw bedrijf. Kies de gewenste variant uit ons ruimte assortiment. Voldoet het product niet helemaal aan uw wensen? Dan bieden wij de mogelijkheid om het product aan te passen.

Op zoek naar een DC-borstelmotor controller?

Een universele DC-motorcontroller eenvoudig online selecteren

Universele DC-borstelmotor controller

Kies een universele DC-motorcontroller bij Zilvertron voor het efficiënt en betrouwbaar besturen van DC-motoren voor zowel borstel- als borstelloze motoren.
U kunt kiezen uit eenvoudige drivers en high-tech drivers. High-tech drivers (ook wel controllers genoemd) kunnen veel meer dan alleen de motor aansturen. Met deze controllers is het mogelijk om bijv. te positioneren. Tevens zijn deze controllers vaak uitgerust met een communicatie poort zoals CANopen, RS485, EtherCat, Profinet, Profibus, e.d. 

Bij Zilvertron kunt u een universele DC-borstelmotor met controller kopen, ook wel vertaald als motorregelaar. Deze zorgt voor de aansturing van de motor. 

Bekijk hiervoor de verschillende controllers / drivers / versterkers in ons aanbod en kies voor zowel low – als high-end-oplossingen.

Vraag naar de mogelijkheden rondom maatwerk

Wilt u een universele DC-borstelmotor met controller kopen voor toepassingen binnen uw bedrijf en bent u geïnteresseerd in het leveren van maatwerk? 

Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Hiervoor staan we graag in persoonlijk contact met u. Vertel wat uw wensen zijn en aan de hand daarvan ontwerpen en produceren wij het product dat geschikt is voor uw toepassing. 

Wilt u uw wensen kenbaar maken, een offerte opvragen of meer informatie ontvangen? Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via +31 (0)182 305 045, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar sales@zilvertron.com. Daarnaast bent u van harte welkom op onze bedrijfslocatie in Schoonhoven, nabij Utrecht, om de universele DC-borstelmotor met controller die u wilt kopen met ons te bespreken.

Universele DC-borstelmotor controller
Scroll naar boven