Rawad

Technische verkoop binnendienst

20220614-ND6_0817

Sinds eind april 2022 ben ik bij Zilvertron komen werken in de rol van technische verkoper binnendienst. 

Samen met collega’s van het salesteam zijn wij verantwoordelijk voor het verkopen van aandrijftechnische producten aan klanten in B2B

Ik houd mij bezig met vinden van de juiste componenten om de producten en applicaties van de klanten aan te drijven. Technische ondersteuning en advies om de juiste keuze te maken, daar word ik blij van.  Als team werken we nauw samen met fabrikanten, leveranciers en andere technische experts om onze klanten te helpen. Het onderhouden van een goed relatienetwerk met klanten, het verwerven van nieuwe klanten en het bijhouden van klantgegevens behoort ook tot onze taken.

De favorieten van Rawad

Boeken van filosofen en over historie pak ik regelmatig voor ontspanning. Dansen - vooral in de winterse maanden - geeft energie, het liefst de salsa. Wandelen in de natuur en yoga doe ik ook graag.
book, read, old-1659717.jpg
Activiteit
Verse sterke koffie, daar begin ik mijn dag mee. Mate - een sterke theeachtige drankjes vind ik ook lekker en vooral gezond. Bij gelegenheid neem ik graag een glaasje rode wijn, maar houd het dagelijks vooral bij groene thee.
yerba mate, matero, the bombilla-2438138.jpg
Drankje
Alle Syrische gerechten die uit de keuken van mijn moeder komen. Bijvoorbeeld: Mehshi burghul (aubergine met bulgurvulling) of Syrische ravioli in warme yoghurt met een knoflook en koriander dressing. Heerlijk.
Gerecht
Oude Arabische muziek, de mooie warme klanken en de emotie die erin zit, daar word ik blij van. Verder hou ik van dansmuziek, maar waardeer zeker een goede singer-songwriter zoals Melody Garbot.
headphones, listening, music-1868612.jpg
Playlist
Aandrijftechniek zit overal. Dat maakt het niet makkelijk om een favoriet te kiezen, toch moet ik toegeven dat ik de componenten van A New Start heel mooi en van goede kwaliteit vind.
New Start WPL new life te koop bij Zilvertron
Aandrijftechnische toepassing
Aansturing gelijksroommotor zilvertron.

Neem gerust een kijkje in onze online selectietool.

De Zilvertron Selectie tool geeft je de mogelijkheid om binnen enkele tellen de benodigde aandrijftechnische component zoals een AC of DC Motor eenvoudig en snel te vinden. 

Weet je niet precies welk component je nodig hebt voor uw innovatie en/of applicatie?

Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op via info@zilvertron.com of bel direct naar 03182-305 045. 

Team engineering Zilvertron

Op zoek naar een partner voor uw innovatie?
Het technische sales team en de heren van de R&D staat voor u klaar.

Vertel u ons over uw innovatie of project via sales@zilvertron.com of bel direct naar 03182-305 045. 

Scroll naar boven