Planetaire vertraging

Kenmerkend voor een planetaire vertragingskast of een reductor is dat dit type een hoge koppelvolume verhouding heeft. Tevens zijn door meerdere 'trappen' (stages) te koppelen zeer hoge overzettingsverhoudingen mogelijk.
Binnen het gamma van Zilvertron zijn diverse merken beschikbaar en leverbaar, allemaal met hun eigen kenmerken. De keuze wordt onder andere bepaald door benodigde kwaliteit, speling, levensduur, geluidsniveau, gewenst uitgaand koppel e.d. De vertragingen zijn aanbouwbaar op zowel dc-borstel, dc-borstelloze, servo- en ook stepper motoren (stappenmotoren).

24 volt dc motor met vertraging zilvertron
Technische ondersteuning
Maatwerk van A tot Z
Persoonlijk advies

U bent bij Zilvertron op de juiste plek indien u interesse heeft om planetaire vertraging te kopen voor toepassingen in uw bedrijf. Kies de gewenste variant uit ons ruimte assortiment. Voldoet het product niet helemaal aan uw wensen? Dan bieden wij de mogelijkheid om het product aan te passen.

Op zoek naar planetaire vertraging?

Een planetaire vertraging is uitermate geschikt voor een kleine ruimte

aeseries-360x222_planetaire vertraging

Een planetaire vertraging is een constructie van tandwielen waarbij de drijvende as en de aangedreven as op één lijn liggen. Het werkt als het ware volgens het planeetwielmechanisme. De vertraging wordt voornamelijk gebruikt om in een kleine ruimte een tandwielmechanisme in te bouwen. Zilvertron levert deze als combinatie (motor + aangebouwde vertraging) en ook zijn de vertragingen los leverbaar.

Vraag nu een offerte aan

Bekijk ons ruime aanbod online, kies de geschikte planetaire vertraging en vraag eenvoudig een offerte aan. Bekijk ook onze andere vertragingen, zoals een wormwielvertraging of spelingsarme vertragingen. Ontdek wat wij u als business-to-business-partner te bieden hebben. Wilt u meer informatie over het product of deskundig advies ontvangen? Bel dan naar +31 (0)182 305 045, stuur een e-mail naar sales@zilvertron.com of vul het contactformulier in. Wij staan voor u klaar.

Zilvertron_specialist in aandrijftechniek
Scroll naar boven