Zilvertron partners


AMC Europe Ltd., Europese hoofdkantoor van ADVANCED Motion Controls (AMC), een wereldspeler op gebied van Hi-end Servo drivers + analoge en digitale DC versterkers, hoofdkantoor in California, USA. Tevens versies voor extreme omgevingscondities als bijvoorbeeld schokbestendig, geschikt voor extreme hitte en/of kou …etc.Verder is er een ontwikkelomgeving, genaamd Click&Move®, voor het opzetten van een virtuele real-time motion control applicatie inclusief HMI (Human Machine Interface) functionaliteiten.

 


Arcus Technology, producent  / leverancier van Motion Control producten voor de industrie.De missie is het leveren van innovatieve producten, welke gebruiksvriendelijk in gebruik en marktconform geprijsd. Hierbij kunt u denken aan stappenmotoren met geïntegreerde elektronica (drivers / controllers) , losse drivers /controllers (enkel tot meer assige versies).


Crouzet, een wereldspeler / producent van standaard of specifieke componenten en automatiseringsoplossingen voor industriële toepassingen.Een compleet producten gamma en oplossingen op gebied van controle- en aandrijfproducten zoals borstel, en borstelloze gelijkstroommotoren eventueel in combinatie met planetaire, tandwiel of wormwielvertragingen. De reeks Millenium 3 PLC’s inclusief een ruim aanbod aan extensie modules.


Electromen Oy Ltd., elektronica ontwikkeling en productie van o.a. DC-motor controllers en signaal converters. Deze veelzijdige en gunstig geprijsde controllers en converters zijn voor diverse industriële toepassingen geschikt. Mogelijkheid voor ontwikkeling op basis van klantspecificatie met als basis de aanwezige kennis en jarenlange ervaring.


Exmek Electric, een toonaangevende leverancier/ producent met een ruime selectie (meer dan 200 type) elektromotoren. Voornamelijk DC borstel, DC borstelloze en Stappenmotoren worden in de fabriek in Shanghai, China geproduceerd. Onderscheidend in innovatie en levering van een constante kwaliteit,  gewaarborgd door het ISO9001 kwaliteit systeem.


Fastech Co Ltd., producent / leverancier van stappenmotor systemen. Deze systemen, stappenmotor met controller, onderscheiden zich in hoge positioneer nauwkeurigheid d.m.v. intelligente aanstuurelektronica en hoge resolutie encoder. Door een 100% close loop aansturing worden Servo eigenschappen mogelijk, maar dan tegen veel gunstigere prijscondities dan reguliere Servo systemen.


Mech-Tex, producent van kleine synchroonmotoren, stappenmotoren en DC- motoren mogelijk in combinatie met een groot assortiment tandwielvertragingen. Een gespecialiseerde R&D afdeling maakt klant specifieke oplossingen mogelijk, tegen zeer concurrerende tarieven.


miControl GmbH, Industriële oplossingen in de elektrische aandrijftechniek. Onderscheid in de markt ten aanzien van zeer compacte programmeerbare motorcontrollers gekenmerkt door de hoge output binnen hun bouwvorm. Een ruim portfolio tevens met Bussystemen als CANopen, PROFIBUS-DP, EtherCAT, RS232 en MODBUS.


Gerdt Seefrid GmbH, leverancier van DC motoren veelal voorzien van wormwiel vertragingen. De oorsprong van dit type aandrijving ligt in de automotive. De toepassingen zijn divers, waaronder ook vele verschillende industriële toepassingen. Deze motoren zijn in de markt ook wel bekend onder de noemer  “ruitenwissermotor”. De versies van Seefrid zijn de industriële uitvoeringen.


Sha Yang Ye, een toonaangevende producent van klein formaat vertragingen. Een ruim scala aan tandwiel en planetaire vertragingen in combinatie geleverd met borstel gelijkstroom of borstelloze gelijkstroommotoren. Een grote R&D afdeling maakt het mogelijk naar klantwens te produceren, van kleine tot grote aantallen.


Deze producent van industriële AC als ook DC motoren levert tevens bijhorende vertragingskasten. Hierbij zijn klant specifieke aanpassingen, ook bij kleinere series, mogelijk. Dit alles vindt plaats in de fabriek gevestigd in Zuid Korea.


Shenzhen Vishan Technology Co., Ltd. is een zeer professionele technologieonderneming die gespecialiseerd is in onderzoek en ontwikkeling van industriële precisiemotor gestuurde systemen. Met een kernproductie van borstelloze motoren en aansturing.
Ze bieden hoge efficiëntie en lange levensduur van het apparaat, met oplossingen voor industriële sectoren, die professionele en hoge precisie motoren en controle eisen. Dit binnen sectoren zoals: elektrische gereedschappen, gietwerk, medische instrumenten, pompen, automatische productielijnen en testfaciliteiten.

“Technology oriented and Unlimited Innovation”