Klantspecifieke applicaties

De Shunt EMF Absorber

Bescherm uw elektronica met deze DC-Shunt regelaar, type ZSR. 
Een grote massatraagheid in uw toepassing kan voor veel kinetische energie zorgen tijdens het afremmen. Deze regeneratieve energie wordt gedissipeerd in deze regelaar.

Technische informatie, klik hier.

 


Zilvertron backpanel + miControl motorcontroller

"Kleine Krachtpatser"

Voor de OEM markt zijn er opsteek controllers van miControl verkrijgbaar. Om de 6x-series te kunnen testen gedurende de prototype fase heeft Zilvertron een passend backpanel gemaakt, zodat alle functionaliteiten van de module aangesloten en getest kunnen worden. De motorcontroller kan als basis high performance motor versterker gebruikt worden voor zowel borstel- als borstelloze DC motoren. Deze controllers zijn te voorzien van een applicatieprogramma. Standaard via CanOpen. Optioneel: Profinet en Ethercat. 

Technische informatie, klik hier.


Hierbij introduceren wij onze nieuwe productlijn bij Zilvertron.

Kinco produceert frequentieregelaars, HMI's, PLC, servo - en stepper systemen voor zowel gerenommeerde merken in Europa als onder eigen naam.

Kinco onderscheidt zich door hun zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Binnenkort zullen de producten op onze vernieuwde website te zien zijn! Als u niet kunt wachten, kunt u alvast een kijkje nemen op de site van KINCO


Meld je nu aan voor de Zilvertron Nieuwsbrief