Gemeente Krimpenerwaard trots op nominatie Zilvertron

"een parel in de gemeente Krimpenerwaard"

Schoonhoven-Gouda

Begin november ontvingen René Jansen, Jan Korevaar en Robert Nobel het telefoontje dat Zilvertron bv is genomineerd voor de titel Onderneming van het Jaar van Midden Holland. Tijdens de Ondernemerprijs Midden Holland zal op 8 januari blijken of deze onderneming in de categorie MKB de award mee naar huis mag nemen. De concurrentie bestaat uit Carapax IT en Van Munster en Zn. Sanitair, beiden uit gemeente Gouda.

René Jansen:  “We zijn zeer vereerd met de nominatie en in een kort tijd zijn we in een “rollercoaster” van activiteiten terecht gekomen. Dit geeft ons veel energie en plezier. De nominatie is voor onze relaties en ons zelf een bewijs dat Zilvertron een serieuze onderneming is en zichtbaar aan de weg timmert.” Ook de werknemers zijn trots op de nominatie van hun bedrijf. Zilvertron bv is wellicht niet bekend bij het grote publiek alhoewel sinds vorig jaar een indrukwekkend nieuw pand is betrokken aan De Smaragd. Wat er gebeurt achter die mooie gevel gaat menig pet te boven. Het specialisme is het ontwikkelen en creëren van innovatieve maatwerkoplossingen en software voor high-tech en low-tech aandrijftechniek. “Iedere klant die ons belt heeft weer een andere vraag. Het team van Zilvertron schept er groot plezier in om toepassingen te ontwikkelen die hun klanten verder helpt. Onze slogan is ook daadwerkelijk ‘Work hard, Have Fun, Make a Difference’, aldus Jansen.

Het geheim van het succes achter dit nog jonge bedrijf is volgens Jansen de meer dan 30 jaar ervaring van de ondernemers in deze branche en de bewuste keuze om geleidelijk op te bouwen. “We zijn er van overtuigd dat onze soms eigenzinnige zienswijze een stimulans en een bron van inspiratie kan zijn voor startende maar ook bestaande ondernemingen”.

Personeel en relaties van Zilvertron zullen op 8 januari aanstaande aanwezig zijn in de Goudse Schouwburg en hopen dat de award zal worden uitgereikt aan Jansen, Nobel en Korevaar. Verder zijn er vanuit de deelnemende gemeentes Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas in nog twee categorieën bedrijven genomineerd: bij de Horeca en Detailhandel staan Slagerij Rietveld uit Bodegraven, Oogzorg Bastiaan Optiek uit Waddinxveen en De Zalm Horeca Groep samen op het podium. In de Grootzakelijk categorie nemen Excent Tandtechniek uit Gouda, LKP PLants uit Moerkapelle en Van der Loo Yacht Interiors uit Waddinxveen het tegen elkaar op.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie en kaartverkoop contact opnemen met organisatie Network Business Events:: www.nbe.nu

Foto is gemaakt door John Roeland Fotografie