Marcel

Sales Engineer

Marecel Sales Engineer bij Zilvertron

In september 2016 ben ik gestart bij Zilvertron.

Ik kwam met Zilvertron al eerder in contact bij een gezamenlijk project waarbij servotechniek en tandwielkasten toegepast werden. Door deze combinatie kan een compleet aandrijfsysteem aangeboden worden.

Dit was voor mij de reden om bij Zilvertron te komen werken.  

Als lid van het verkoopteam ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Ik ben er om de klant te ondersteunen in het engineeringsproces.

Klanten en potentials ontzorg ik graag door snel te schakelen. Daar ligt ook mijn kracht en ik vind het ontzettend leuk.

De favorieten van Marcel

Sporten doe ik eigenlijk best veel. Ik speel competitie, tennis en padel, Daarnaast ben ik wekelijks in de sportschool te vinden voor het basisonderhoud. Af en toe pak ik een 9 holes op de golfbaan.
tennis, sport, tennis ball-1671852.jpg
Activiteit
Een goed glas wijn kan ik altijd waarderen. In de zomer kies ik voor een glaasje wit of rosé en richting de winter schakel ik over op rood. Montepulciano is mijn favoriet, al is een goede Franse of Portugese Douro ook heel aangenaam qua smaaksensatie.
wine, alcohol, drink-3180220.jpg
Drankje
Aan goede voornemens doe ik niet. Wel heb ik sinds dit jaar het koken opgepakt. Het is zo leuk om te doen en ook te zien dat de ander kan genieten van het aanschuiven. De deal is, zij maakt het weekschema en de ingrediënten zijn voorhanden. Ik ga met het recept en eigen inzicht koken. 🙂 Mijn favorieten zijn Indische curry en de Thaise combinaties.
food, indian, curry-4073884.jpg
Gerecht
Veelzijdige smaak afhankelijk van mijn stemming. Ja die wisselt nog wel eens. 🙂 Soms heb ik rust in mijn hoofd nodig en dan ga ik richting meditatie muziek. De jaren 80 muziek is ook heerlijk om naar te luisteren. In mijn jeugd ben ik niet veel bezig geweest met muziek. Nu hebben wij thuis regelmatig avonden met een wijntje - waarbij we liedjes uit de oude doos draaien via Spotify.
headphones, listening, music-1868612.jpg
Playlist
Het mooie bij ZIlvertron is dat we in heel veel sectoren actief zijn. Jachtbouw met ankerliften en schuifdeuren, medische sector met verpakkingsmachines, algemene machinebouw met veelal speciale toepassingen, denk aan mobiele flitspalen, watersluis aandrijvingen of schakelkasten. Wij kunnen standaardproducten leveren maar ook klantspecifieke printplaten met eventueel software programma's.
trimaran, yacht, sailing-2806616.jpg
Aandrijftechnische toepassing
Aansturing gelijksroommotor zilvertron.

Neem gerust een kijkje in onze online selectietool.

De Zilvertron Selectie tool geeft je de mogelijkheid om binnen enkele tellen de benodigde aandrijftechnische component zoals een AC of DC Motor eenvoudig en snel te vinden. 

Weet je niet precies welk component je nodig hebt voor jouw innovatie en/of applicatie?

Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op via info@zilvertron.com of bel direct naar 03182-305 045. 

Team engineering Zilvertron

Op zoek naar een partner voor uw innovatie?
Het technische sales team en de heren van de R&D staat voor u klaar.

Vertel u ons over uw innovatie of project via sales@zilvertron.com of bel direct naar 03182-305 045. 

Scroll naar boven