Veelgestelde vragen

Wij vertellen je graag alles over aandrijftechniek

Aandrijftechnische oplossingen voor uw innovatie en applicatie. Mechatronica expertise - AC Servo motor van Kinco geleverd door Zilvertorn.

01.

Wie is Kinco?

Kinco Automation is een toonaangevende Chinese leverancier van allerlei elementen in de automatisering. Het bedrijf ontwikkelt snel en investeert veel in de vier R&D departementen. Zij leveren producten van hoogwaardige kwaliteit tegen goede prijzen.

02.

Welke producten levert Kinco?

Kinco Automation is leverancier van producten zoals:

HMI
PLC
AC Servo drives
DC Servo drives
Stepper systemen

03.

Kinco HMI in samenwerking met Siemens LOGO?

Het full colour touch screen van Kinco werkt met o.a. de Siemens LOGO!, Omron, Beckhoff en Schneider PLCs. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van apparaten die naadloos aansluiten op de Kinco touch screens. Kijk bijvoorbeeld eens naar het voorbeeldprogramma voor de Siemens LOGO! in samenwerking met de Kinco HMI G070E.

04.

Kinco pc software?

De Kinco software "DTools" is een zeer uitgebreide software tool om de HMIs van Kinco te programmeren. Klik op de volgende link om alle Kinco PC software te downloaden.

Magazijn Zilvertron_R&D aan het werk_aandrijftechniek

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN MOTOR, VERTRAGING OF VERSTERKER?

Voor als ons assortiment kan je terecht in onze online Selectietool of je kunt direct contact zoeken met onze experts op het gebied van kleine aandrijftechniek.

Bel ons via +31 182 305 045 of mail naar sales@zilvertron.com.

Scroll naar boven