Ingrid

Marketing

Marketing voor de maakindustrie, aandrijftechniek

Sinds april 2022 mag ik bij Zilvertron de marketing activiteiten uitvoeren. 

Ik ben verantwoordelijk voor het promoten van producten en diensten van Zilvertron via onze online kanalen om potentiële klanten aan te trekken. Achter de schermen heb ik afgelopen maanden samen met het gehele team content verzamelt voor onze nieuwe website. Het uitvoeren van zoekmachine-optimalisatie (SEO) en het analyseren van statistieken behoort ook tot mijn taken. Mijn doel is de onlineaanwezigheid van Zilvertron te vergroten. En natuurlijk de conversie van potentiële klanten naar betalende klanten te laten groeien. 

De favorieten van Ingrid

Het liefst met mijn gezin, inclusief onze grappige viervoeter Caya, doen waar we allemaal blij van worden. Bijv. wandelen, samen koken, leuke films kijken. Of gewoon gezellig samen op de bank hangen bij slecht weer. En dan is het tijd voor een potje Mario Kart! Ontspanning vind ik in muziek, yoga en het lezen van boeken.
puppy, nova scotia duck tolling retriever, toller-4518454.jpg
Activiteit
Ik start mijn dag graag met een krachtige kop koffie. Overdag drink ik graag thee met citroen en honing. Mijn Hongaarse tante zei vroeger tegen mij: 'Een glaasje rode wijn per dag en je wordt net zo oud als ik'. Zij is 92 jaar geworden in volle gezondheid. Vandaar heb ik thuis een fijne voorraad aan Malbec van Salentijn. 🙂
tee, drink, tea-5183448.jpg
Drankje
Koken is rustgevend en vol met oneindige combinaties. Eten is genieten. Ik pak dan ook tijd voor om het goed voor te bereiden. Ik experimenteer graag met smaken, maar volg ook graag de recepten van mijn tante. Onlangs heb ik kennis gemaakt met de Koerdische keuken, die staat nu in mijn top 3.
spinach, chicken, pomegranate-791629.jpg
Gerecht
Muziek is gevoel. Mijn playlists zitten vol met verschillende genres: van ambient tot dreunende alternatieve rock. Op dit moment luister ik heel veel naar The War on Drugs, A perfect Circle en Nick Cave.
headphones, listening, music-1868612.jpg
Playlist
Dat is niet makkelijk. De producten zijn allemaal zo bijzonder, vind ik zelf. Ieder merk heeft wel wat, maar als ik zou moeten kiezen dan zijn het de componenten van Kinco en Crouzet en de applicaties voor Transport en Logistiek.
Aansturing gelijksroommotor zilvertron.

Neem gerust een kijkje in onze online selectietool.

De Zilvertron Selectie tool geeft je de mogelijkheid om binnen enkele tellen de benodigde aandrijftechnische component zoals een AC of DC Motor eenvoudig en snel te vinden. 

Weet je niet precies welk component je nodig hebt voor jouw innovatie en/of applicatie?

Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op via info@zilvertron.com of bel direct naar 03182-305 045. 

Team engineering Zilvertron

Op zoek naar een partner voor uw innovatie?
Het technische sales team en de heren van het R&D team staat voor u klaar.

Vertel u ons over uw innovatie of project via sales@zilvertron.com of bel direct naar 03182-305 045. 

Scroll naar boven