EtherCAT voor uw motorcontroller

EtherCAT is een krachtig - op standaarden gebaseerd - industrieel Ethernet-protocol dat speciaal ontworpen is voor snelle motion control en automatiseringstaken. EhterCAT biedt korte data-updatetijden en hoge betrouwbaarheid via een full-duplex fysieke Ethernet-laag. Met andere woorden is het een hoogwaardig industrieel Ethernet-netwerk voor automatisering.

Zilvertron_Fastech_EZI_stepper - stappenmotor
Technische ondersteuning
Maatwerk van A tot Z
Persoonlijk advies

U bent bij Zilvertron op de juiste plek indien u interesse heeft om EtherCAT voor uw motorcontroller te kopen voor toepassingen in uw bedrijf. Kies de gewenste variant uit ons ruimte assortiment. Voldoet het product niet helemaal aan uw wensen of kunt u het product niet snel vinden?

Dan bieden wij de mogelijkheid om het product aan te passen en/of voor u het juiste model te definiëren. .

Op zoek naar een EtherCAT voor uw motorcontroller ?

Kies voor EtherCAT als interface voor uw motorcontroller

Fastech-EtherCAT_Zilvertron Motorcontroller

EtherCAT staat voor “Ethernet for Control Automation Technology” en is een op Ethernet gebaseerd realtime veldbusprotocol. Zilvertron biedt zowel een motorcontroller als borstelloze DC-motoren en stappenmotoren met geïntegreerde controller en EtherCAT-interface aan. Wij bieden een brede selectie EtherCAT-servoaandrijvingen. Ontdek de optie die het best past bij uw projectvereisten en vind de juiste producten en oplossingen uit ons portfolio. EtherCAT gebruikt het CANopen-protocol voor overdracht (CoE = CAN-toepassingsprotocol over EtherCAT) bij een motorcontroller, waardoor de voordelen van het gestandaardiseerde CANopen-protocol (CiA) worden gecombineerd met de hoge prestaties van de Ethernet-interface. Denk hierbij aan een synchronisatie van meerdere units, zeer hoge communicatiesnelheden en opties voor realtime-gebruik.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Ontdek ons brede assortiment EtherCAT-servodrives of neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen met een oplossing op maat vanuit Schoonhoven, in de buurt van Utrecht. Bekijk de motoren in ons aanbod, vraag een offerte aan of win meer informatie in. Bel hiervoor naar +31 (0)182 305 045, stuur een e-mail naar sales@zilvertron.com of vul het contactformulier in. Wij staan u graag zo snel mogelijk te woord.

Zilvertron_Fastech_EZI_stepper - stappenmotor
Scroll naar boven