Borstelloze DC-motor bestellen

testen

Hoogwaardige borstelloze DC-motoren voor een lange levensduur kunt u bestellen via onze online Selectietool. Borstelloze DC motoren van Zilvertron zijn ideaal voor veeleisende toepassingen. Efficiënt, nauwkeurig en compact. Bekijk nu ons assortiment borstelloze motoren!

borstelloze dc-motor, BLDC brushless motor - bldc borsteloze motoren van Zilvertron
Technische ondersteuning
Maatwerk van A tot Z
Persoonlijk advies

Bij Zilvertron vindt u een borstelloze DC-motor van hoogwaardige kwaliteit om te bestellen voor toepassingen binnen uw bedrijf. We leveren deze motoren indien gewenst als component, maar bieden u ook totaaloplossingen aan voor elk vraagstuk binnen de fijnmechanische aandrijftechniek. Wij zijn al ruim 30 jaar dé specialist in het leveren en creëren van mechatronische en aandrijftechnische oplossingen voor de business-to-businessmarkt. Wat voor borstelloze motor gaat u kopen? Bekijk het aanbod en maak gebruik van onze expertise!

Op zoek naar een borstelloze DC motor?

Wat doet een borstelloze DC-motor en waarom zou u dit bestellen?

BLDC-motor

Wanneer u DC-motoren gaat bestellen, kiest u tussen een borstelhoudende of borstelloze variant. Waar een borstelhoudende DC-motor de windingen op de motor heeft, zijn de windingen bij een borstelloze DC-motor op de behuizing of stator gevestigd en de magneten op de rotor. Het voordeel hiervan is dat de motor geen koolborstels nodig heeft. Dit voorkomt slijtage en het vormen van vonken. De borstelloze DC-motor die u bij ons kunt kopen wordt aangestuurd vanuit elektrische commutatie. Omdat elektronica in steeds kleinere vormen worden geproduceerd, kunnen controllers ook in de motorbehuizing geplaatst worden. Of dit mogelijk is, hangt af van de toepassing. Wij adviseren u hier uiteraard graag over.

Kies voor expertise en service en schakel ons nu in

Bij Zilvertron uit Schoonhoven, nabij Utrecht, heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan mechatronica en aandrijftechnische componenten, waaronder voor het kopen van een borstelloze DC-motor.

Wij staan voor producten van hoogwaardige kwaliteit, expertise en service. Zo leveren we standaard componenten maar veelal ook maatwerk: van motor tot elektronica en aansturing. De toepassing bepaalt dit en staat bij ons centraal. 

Heeft u vragen over onze producten of diensten of wilt u een offerte aanvragen? Bel dan naar +31 (0)182 305 045, stuur een e-mail naar sales@zilvertron.com of vul het contactformulier in. Ook kunt u zelf componenten selecteren en aanvragen via de offerte. Of u nu een borstelloze motor wilt kopen of iets anders, wij helpen u graag tijdens het bestellen.

Borstelloze DC-motor bestellen bij Zilvertron
Scroll naar boven