Besturingen

Besturingen zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen en worden toegepast in vrijwel iedere industriële applicatie. Van productiemachines tot robots en van een automatische deuren tot liften.

Voor iedere applicatie is er dan ook de keuze, welke het beste past. Een standaard PLC met digitale in- en uitgangen, een geïntegreerd HMI bedienscherm of wellicht een motion controller voor meerdere servo gestuurde assen.

Een foto van een elektronische besturingskast van Kinco geleverd door Zilvertron.

Kom in contact met ons voor de juiste keuze van uw aandrijftechnische toepassing

PLC's

Een van de belangrijkste voordelen van een PLC, is dat er snel en nauwkeurig gereageerd wordt op veranderingen in het proces. Hierdoor kunnen productielijnen efficiënter worden gemaakt en zeer betrouwbaar werken. PLC's zijn ook modulair, wat betekent dat ze kunnen worden aangepast en uitgebreid aan de specifieke eisen van een bepaalde toepassing.

Geïntegreerd

Besturingen bestaan er ook in een geïntegreerde vorm. Wat over het algemeen betekent dat een PLC besturing en HMI bedienscherm, zijn samengevoegd in één product. Hierdoor een ontstaat een krachtige en zeer compacte complete oplossing voor uw machine of apparaat.

Motion controllers

Motion controllers zijn specifiek ontwikkeld voor het aansturen van meerdere servo gestuurde assen. Hiervoor beschikt een motion controller over een snel bussysteem, om te communiceren met de servo versterkers. Denk hierbij onder andere aan pick&place machines, XYZ tafels, vliegende zaag applicaties en dergelijken.

MAAK KENNIS MET ONZE ONLINE SELECTIETOOL

U bent bij Zilvertron op de juiste plek indien u interesse heeft om een AC-motor of ook wisselstroommotor te kopen voor toepassingen in uw bedrijf. Kies de gewenste variant uit ons ruime assortiment. Voldoet het product niet helemaal aan uw wensen? Dan bieden wij de mogelijkheid om het product aan te passen.

Uw applicatie, onze aandrijving en besturing.

Scroll naar boven

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Heeft u een vraag?

Vul hier uw gegevens is en wij zullen z.s.m. met u contact opnemen.