6-7 Juni 2018

Vision, Robotics

Wat?

Vision, Robotics & Motion is dé vakbeurs in de Benelux op het gebied van het automatiseren van discrete productieprocessen. Of u nu eindgebruiker bent van een automatiseringsoplossing of integrator van componenten: tijdens Vision, Robotics & Motion vindt u laatste ontwikkelingen en ontdekt u welke mogelijkheden de nieuwste technologieën u bieden. Internationale sprekers en exposanten delen de laatste ontwikkelingen rondom machineveiligheid, cobots, 3D-vision, multi-spectrale camera’s, visualisatie en virtualisatie, energiebesparing, predictive maintenance, big data en het industrial internet of things.

(Bron: Website Vision & Robotics)

Wanneer?

6 & 7 Juni
09:30 - 17:00

Voor meer informatie over de beurs kijk op de site
van Vision & Robotics of neem contact met ons op!

Waar?

NH Conference Centre
Koningshof
Veldhoven

2-5 Oktober 2018

Wots 2018

Wat?

WoTS is ontstaan door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk HET Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Sinds 1956 wordt HET Instrument georganiseerd en ook de beurzen Aandrijftechniek en Industrial Processing kent een lange historie. Door het samengaan van deze beurzen ontstaan er concrete voordelen voor zowel exposanten als bezoekers.

Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen de mogelijkheid in één periode op één locatie een breed en sterk technologisch aanbod te bezoeken. Dit biedt kans op directe interactie en een waardevol beursbezoek.

(Bron: Website WOTS)

Wanneer?

2 t/m 5 Oktober 2018

Voor meer informatie over de beurs kijk op de site
van Wots of neem contact met ons op!

Waar?

Jaarbeurs Utrecht
Hal 7 t/m 11
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

preloader