Zilvertron beurs agenda

World of Technology and Science 2022

Gratis registreren precisiebeurs 2021

Werelden van technologie en wetenschap komen tijdens WoTS 2022 bij elkaar. De integratie van kwaliteiten is van cruciaal belang voor de bezoekers. De exposanten en de betrokken branches krijgen elk hun eigen identiteit in vijf onderscheidende werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Electronics, World of Motion & Drives en World of Industrial Processing.

Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Wanneer?

Dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september 2022

Dagelijks vanaf 9.00 tot 17.00 uur

 

Waar?

Jaarbeurs Utrecht
Hal 7 t/m 11
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

 

 

Precisiebeurs 2021

Gratis registreren precisiebeurs 2021

De Precisiebeurs is al 20 jaar hét jaarlijkse ontmoetingsmoment voor professionals uit de precisietechnologie.
Dit jaar viert de Precisiebeurs alsnog haar 20-jarig jubileum! De vele voorbeelden en toepassingen die tijdens al die jaren op de beurs zijn getoond, bewijzen dat precisietechnologie een stabiele basis heeft gelegd voor de ontwikkeling van vele apparaten en technologieën om ons heen. De ontwikkeling van precisietechnologie gaat nog altijd razendsnel en legt druk op de vervaardiging van systemen en componenten.

De Precisiebeurs jubileumeditie heeft als thema: Precision technology, the next 20 years. De huidige en snel veranderende omstandigheden vormen hierin een actueel onderwerp.

Onderstaande thema's worden dit jaar extra belicht:

- Fijnmechanica

- Motion control & besturingstechniek

- Mechatronica

- Meetmachines

- Piëzo-technologie

- Micro-assemblage 

- En nog veel meer!

 

 

Wanneer?

10-11 November 2021

9.30 tot 17.00 uur

 

Waar?

Brabanthallen
Diezekade 2,
5222 AK ‘s-Hertogenbosch

voor info neem contact met ons op!

 

 

(Beurs voorbij) Agrifoodtech 11/12 december 2019

AgriFoodTech 2019

Wat?

De innovaties binnen de Agri en Food sector volgen elkaar in een rap tempo op met als doel: de wereld blijvend van voedsel voorzien, schaarste aanpakken en inspelen op de veranderende voedselketen. Tijdens AgriFoodTech draait alles om nieuwe technologie voor de Agri & Food sector. Denk hierbij onder andere aan sensoren, drones, robots, big data, vision, LED verlichting, systeemontwerp & integratie, automatisering, verpakkingen, ICT en foodtechnologie. 

AgriFoodTech is het platform waar High Tech & ICT innovaties voor efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs anders produceren in de voedingsmiddelenindustrie, de landbouw en (glas)tuinbouw centraal staan.

Op 11 en 12 december 2019 brengt AgriFoodTech de topsectoren “High Tech Systemen & Materialen” samen met “Agri & Food en Tuinbouw en Uitgangsmaterialen”. Het doel:  samen te komen tot nieuwe technologische oplossingen voor Agri & Food.
Zowel op de beursvloer als in het congres worden de laatste High Tech en ICT innovaties, producten, diensten en (onderzoeks)projecten gepresenteerd

Onderstaande thema's worden dit jaar extra belicht:

  • - The Food Factory of the future
  • - Robots
  • - Effectievere en efficientere machines
  • - Big Data & ICT
  • - Precisie tuin- en landbouw
  • - Onderwijs en Start-ups

 

Wanneer?

11-12 december 2019

9.30 tot 17.00 uur

 

Waar?

Brabanthallen
Diezekade 2,
5222 AK ‘s-Hertogenbosch

voor info neem contact met ons op!

 

 

(Beurs voorbij) Machinebouw event 3 december 2019

machinebouw 2019

 

 

(Beurs voorbij) 13/14 november 2019 Precisiebeurs

Precisiebeurs 2019

Wat?

De wereld verandert in een razend tempo. Productieprocessen en machines moeten steeds sneller en efficiënter werken. Trends als miniaturisering zetten onverminderd voort. Daarmee worden de eisen aan systemen en componenten steeds hoger. Op de Precisiebeurs treft u alle kennis die nodig is om op het allerhoogste niveau en volgens de hoogste kwaliteitseisen te ontwerpen, produceren en assembleren.

Al 19 jaar is de Precisiebeurs hét jaarlijkse ontmoetingsmoment rond precisietechnologie

De komende editie van de Precisiebeurs op 13 en 14 november 2019 besteedt extra aandacht aan business kansen voor de fijnmechanische industrie. In het Big Science congresprogramma ontdekt u alles over de nationale wetenschapsagenda; alle nationale en Europese projecten waar overheidsinvesteringen en interessante tenders te verwachten zijn. Andere groeimarkten in de spotlight zijn (aero)space en precisietechnologie in de gezondheidszorg.

(Beurs voorbij) 12/13 juni 2019

Vision & Robotics 2019

Wat?

Maak kennis met de laatste innovaties en oplossingen rondom machine vision, robotica, motion control, sensoriek en machineautomatisering. Samenwerking is hierbij het sleutelwoord: de robot niet als vervanger, maar als directe collega. Hoe u dit realiseert, ontdekt u tijdens de 18editie op 12 en 13 juni 2019 van Vision, Robotics en Motion.

Speciale aandacht gaat dit jaar naar toepassingen in food en pharma, systems engineering, de samenwerking tussen mens en robot in de productie-omgeving en logistieke toepassingen.

 

(Beurs voorbij) 12/13december 2018

Agrifoodtech 2018

Wat?

Op 12 en 13 december 2018 brengt AgriFoodTech de topsectoren High Tech Systemen & Materialen samen met Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen. Zowel op de beursvloer als in het congres worden de laatste high tech en ICT innovaties gepresenteerd.

- Inspirerende beursvloer met ruim 100 exposanten
- Uitgebreid congres programma
- Eindsymposium Precisielandbouw 2.0 op 12 december (zaal 4)
- Hackathon Redesign your Agrifood Business
Autonomous Greenhouse Challenge
- (internationale) Meet & Match
Drone Show
AgriFoodTech Disruptie Diner op 12 december