Aansturing van een stappenmotor

Technische ondersteuning

Maatwerk van A tot Z

Persoonlijk advies

De aansturing van een stappenmotor hangt af van de toepassing waar deze motor voor wordt gebruikt. Zilvertron heeft een groot aanbod aan versterkers die de aansturing van uw stappenmotor regelen. Wij bieden u een totaaloplossing aan, zodat uw stappenmotor op de juiste manier wordt aangestuurd. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak weten we u altijd van passend advies en de juiste producten te voorzien.

Opzoek naar aansturing van een stappenmotor?

Neem contact op voor de mogelijkheden Of ga direct naar onze producten

De juiste aansturing voor de stappenmotor voor uw toepassing

In ons aanbod versterkers en controllers vindt u diverse versterkers die de aansturing van een stappenmotor verzorgen. Deze versterkers zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk een unipolaire uitvoering en een bipolaire uitvoering. Bij een unipolaire uitvoering loopt de stroom in dezelfde richting, dankzij de statorwikkeling. In het geval van een bipolaire uitvoeringen loopt de stroom in twee richtingen. U vindt bij ons diverse standaarduitvoeringen van deze varianten, maar we bieden u ook low-end – en high-end-totaaloplossingen. In het leveringspakket van Zilvertron zijn verschillende typen versterkers en controllers aanwezig, welke voorzien zijn van allerlei Bussystemen. Denk bijvoorbeeld aan RS232, RS485 (Modbus), Ethernet, CANopen, EtherCAT, Profibus-DP, et cetera. Zowel open-loop als ook closed-loop. Wij adviseren u hier graag over.

Bekijk onze producten en vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte aansturing voor een stappenmotor, voor een toepassing binnen uw bedrijf? Schakel dan Zilvertron in, dé specialist waar u mechatronica en aandrijftechnische producten kunt kopen voor de business-to-businessmarkt. Bekijk ons uitgebreide aanbod in de webshop. Wij staan graag in persoonlijk contact met u om u te adviseren over het maatwerk voor uw toepassing. Bel daarom naar +31 (0)182 305 045, stuur een e-mail naar sales@zilvertron.com of vul het contactformulier in. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Schoonhoven, nabij Rotterdam om uw applicatie met ons te bespreken.