24 volt motor met vertraging

24 volt motoren zijn de meest voorkomende soort elektrische aandrijvingen. Ze zijn populair omdat 24 volt een veilige laagspanning heeft én omdat de meeste machine sturingen zoals PLC's, sensoren, kleppen e.d., ook op 24 volt werken. Er is dus al een voeding aanwezig is.

Door het brede toepassingsgebied is het aanbod overweldigend. Uiteraard zijn er voor al deze 24 volt motoren passende vertragingen en besturingen aanwezig. Zilvertron helpt u graag met de juiste selectie.

Technische ondersteuning
Maatwerk van A tot Z
Persoonlijk advies

Wilt u een 24V- (volt) DC-motor met vertraging kopen voor toepassingen binnen uw bedrijf? Schakel dan Zilvertron in. We bieden u een breed bestaand aanbod aan elektromotoren met dit voltage aan. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leveren van maatwerk, waarbij we u van A tot Z van dienst zijn. Met ruim 30 jaar ervaring in de fijnmechanische aandrijftechniek weten we u te allen tijde van passend advies te voorzien. 

Bekijk het aanbod en bestel de 24 volt motor met vertraging die bij uw industriële toepassing past!

Op zoek naar een 24 volt motor met vertraging?

Een 24 volt motor met vertraging: geschikt voor vele toepassingen

24 volt dc motor met vertraging zilvertron

Wanneer u een 24V-DC-motor wilt kopen, bent u verzekerd van een ruim aanbod. 24 volt is namelijk, in tegenstelling tot 12, 48 of 90 volt, een standaard voltage voor industriële toepassingen. U kunt bij ons dan ook een 24 volt DC motor kopen die aansluit op uw toepassing. Naast de voedingsspanning geeft u, indien bekend, aan welke koppel en toerental u wenst. Ook kunt u aangeven wat de gewenste bouwvorm van de vertragingskast moet worden, namelijk coaxiaal, haaks of in lijn. 

Kunt u hulp gebruiken bij het kopen van een gelijkstroommotor met vertraging, zoals een DC-motor met 12V of 24V? Uiteraard staan we voor u klaar met passend advies. Wij rekenen de applicatie indien nodig ook technisch voor u door. 

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Zilvertron in Schoonhoven, nabij Utrecht, is dé specialist op het gebied van fijnmechanische aandrijftechniek voor de business-to-businessmarkt. 

Bekijk onze producten eenvoudig online en bekijk of er een geschikte vertraging voor u tussen zit voor uw kleine DC-motor, of bekijk bijvoorbeeld onze motorcontrollers. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie over onze producten of diensten via +31 (0)182 305 045, stuur een e-mail naar sales@zilvertron.com of vult u het contactformulier in.

Zilvertron_specialist in aandrijftechniek
Scroll naar boven