12V motor met vertraging

Zilvertron is toeleverancier met de grootste keuze aan DC-motoren. We leveren onder andere DC-motoren met precisietandwielkasten (planetaire tandwielkasten, spurgears en spelingsvrije tandwielkasten), encoders met hoge resolutie (incrementele en absolute encoders) én krachtige besturingselektronica (Speed Controller, Motion Controller).

12V-motor met vertraging
Technische ondersteuning
Maatwerk van A tot Z
Persoonlijk advies

Wilt u een 12V-DC-motor met vertraging kopen voor toepassingen binnen uw bedrijf? Bij Zilvertron bieden we u een ruim aanbod aan 12V- (volt) elektromotoren met vertragingskasten aan. U kunt een 12V-DC-motor met vertraging als component kopen, maar we staan ook voor u klaar om totaaloplossingen te leveren. Met ruim 30 jaar ervaring in de fijnmechanische aandrijftechniek zijn we gespecialiseerd in maatwerk en passend advies. Bekijk ons brede aanbod met motoren van 12 volt en schakel onze expertise in bij het maken van uw keuze.

Op zoek naar een 12v motor met vertraging?

Een 12V-DC-motor met vertraging kopen
die aansluit op uw toepassing

12V-motor met vertraging

De vertragingskast die u met uw 12-volt-motor kunt bestellen, regelt de snelheid van de gelijkstroommotor. Met een vertraging reduceert de snelheid van de 12V-elektromotor in meerdere of mindere mate. U heeft daarbij de keuze uit een coaxiale vertraging, een haakse vertraging of een vertraging in lijn. Naast de voedingsspanning 12 volt en het type vertragingskast, kiest u het type DC-motor (borstelhoudende of borstelloze motor) met daarbij de koppelrange, het toerental en de vermogensrange. U kiest op deze manier altijd het type motor dat bij uw toepassing past. Ontvangt u graag hulp bij het kopen van uw 12V-DC-motor, elektromotor met vertraging of andere motoren met 12 volt? Wij adviseren u hier graag over.

Ontdek de vele mogelijkheden

Zilvertron is dé specialist in mechatronische en aandrijftechnische oplossingen voor de business-to-businessmarkt. U heeft bij ons ruime keuze uit 12-volt-motoren en vertragingen, versterkers en controllers en toebehoren. Naast een 12Volt-motor met vertragingskast kunt u bij ons onder andere een DC-elektromotor met 24 volt, 48 volt of 90 volt kopen, met of zonder elektromotor vertraging.

Plaats uw bestelling nu

Heeft u de 12V-DC-elektromotor met vertraging gevonden die aansluit op uw wensen? Vraag eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan. Heeft u interesse in het A tot Z maatwerk dat wij leveren? Bel dan naar +31 (0)182 305 045, stuur een e-mail naar sales@zilvertron.com of vul het contactformulier in. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Schoonhoven, nabij Rotterdam, om uw applicatie te bespreken. Wij staan graag in persoonlijk contact met u.

Zilvertron_specialist in aandrijftechniek
Scroll naar boven